Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Piagio Beverly 250i.e
ForRace3:
Pozdrav 4T ekipo!
Imam jedno pitanje, znaci posjedujem Beverly 250i.e sve je original na njemu, 2007.god je i smeta mi ona rupa u startu, a vidim da svi spominjete neke varijatore pa sam razmisljao dal mi se isplati stavit MALOSSI MULTIVAR? ili moram mijenjat jos nesto ili sta vi predlazete? dal jos neko proizvodi varijatore za 4T?? :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Pozz :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
DvdAerox:
Imas od jcoste, dosta inovativan, nema ruline... mislim da na sipu imas dosta informacija o njemu :)
Mislav46:
najvise ces dobiti s variomatom, puknes malossi multivar, centralni i tvrde federcice na kvacilu i bit ces zadovoljan
ForRace3:
aha, a sad sam isao gledat taj jcosta, smjesno izgleda :D
Nekako sam ja za multivar, jer vidim da to svi stavljaju gore, i kako je Mislav rekao centralni, tvrdje na kvacilu i nema rupe u startu ;)
CoK:
Malossi multivar je odlican na 250ie motorima. Osjetno vise se dobije na startu i ubrzanju i mozda 5% krajnje brzine. 15g rolice u variomat i bijeli centralni na kvacilo. U paketu se dobije multivar,bijeli centralni feder,klizaci i rolice od 15 i 14 grama. Za 250 ccm motore koristite 15g rolice jer su 14 prelagane. Provjereno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju