Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Piagio Beverly 250i.e

<< < (6/10) > >>

mrcina:

--- Citat: Mislav46 - 24 Veljača, 2010, 10:55:54 ---svi ste nacitani al nitko nezna  :toothy3:, znam kada sam rastavio bratovog serijskog vxr 2003, unutra su bile rolice 12-12,5g....

--- Kraj citata ---

do to su moguča odstupanja-

kod amitradea smo izmjerili težinu rolica orginal i bile su 12,3 za 250quasar

Mislav46:

--- Citat: CoK - 24 Veljača, 2010, 14:20:05 ---VXR i 250ie NIJE ISTO!!! A ti nemozes bit pametan po tome sto si rastavio jedan motor i tako se tebi cini da je super,to ti ne drzi vodu. Sa multivarom se dobe rolice od 14 i 15 grama i stavljaju se 15 za 250ccm jer se sa 14 grama motor dere i nema nekog utjecaja variomat. To su dvije solucije koje se dobe sa multivarom i ova prva je bolja. Ugradio sam ih mali miljon tako da znam. Znaci ako je na motoru serijko kvacilo,serijski centralni,serijski federi kvacila i serijski variomat,stavlja se multivar sa 15g rolicama i bijeli centralni feder. Ako mislis stavljati opruge kvacila druge onda se gledaju koje ti rolice odgovaraju i onda ides kemijati i traziti pravu gramazu. Doviđenja

--- Kraj citata ---
za razlike od tebe, neke stvari sam vidio i naucio u praksi, tesko je tebi nesto objasniti, motor se ne dere nego prevrtava, i bzvz dize okretaje kada su lagane rolice......nisam ja rekao da je isto, ja sam govorio za vxr a ne za 250..... :toothy3:

Ice-T:
Neznam tocno koliko se vrti s 15g rolicama ili 14g rolicama.

Uglavnom bi na 250 trebalo biti oko 8000 okretaja.. sad da li je toj brojci blizi 14g ili 15g, ja  :dontknow:

CoK:

--- Citat: Mislav46 - 24 Veljača, 2010, 19:25:56 --- za razlike od tebe, neke stvari sam vidio i naucio u praksi, tesko je tebi nesto objasniti, motor se ne dere nego prevrtava, i bzvz dize okretaje kada su lagane rolice......nisam ja rekao da je isto, ja sam govorio za vxr a ne za 250..... :toothy3:

--- Kraj citata ---
Daj lol

Od pocetka je rijec o 250 masini,cak pise i u naslovu. Nemozes uspoređivati te dvije masine ni blizu

Mislav46:

--- Citat: CoK - 24 Veljača, 2010, 20:14:55 ---Daj lol

Od pocetka je rijec o 250 masini,cak pise i u naslovu. Nemozes uspoređivati te dvije masine ni blizu

--- Kraj citata ---
ajd malo citaj, neusporedujem ih uopce, govorim kak je na vxr-u.....i cudim se sto stavljaju tolike gramaze, za vxr u multivaru se dobije 14g s tim da bi ja stavio 13g......al to je moje misljenje.....drugo nemoj se zavaravat da taj 250ie ide nesto puno bolje od vxr-a.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju