Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Piagio Beverly 250i.e

<< < (3/10) > >>

greenlite:
ja sam na nexusu (ista masina) imal multivar, bijeli centralni i crvene fedreke na kvacilu... i to ti preporucam a sve ostalo bus bacil novce proc... a rolice dobis 14 i 15 grama... stavis u variomat tri po 14 i tri po 15 :)... jos neki top stavi da se cujes i same gas

Marekvz1:

--- Citat: greenlite - 23 Veljača, 2010, 15:42:25 ---ja sam na nexusu (ista masina) imal multivar, bijeli centralni i crvene fedreke na kvacilu... i to ti preporucam a sve ostalo bus bacil novce proc... a rolice dobis 14 i 15 grama... stavis u variomat tri po 14 i tri po 15 :)... jos neki top stavi da se cujes i same gas

--- Kraj citata ---

ne slušaj ga,pije puno.stavi ti 14 i žute fedreke i miran si. :icon_thumright:

Mislav46:
 serijske na vxru su 12-12,5g, a cemu tolika gramaza u multivaru, sam ga zakolju, stavi 14g, iako bi ja stavio i lakse....

sanatorium:
moj predlog je da uzmes varijator Polini speedcontrol so 9 rolne cjena je tu negde kao malossi ali mislim da polini je bolji

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637575568&target=productdetail&category1=A%3AA_PIAGGIO%3AA_PIAGGIO_BEVERLY250EURO3&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB

Ice-T:
Oba variomata imaju prednosti i mane!
ako pucas na zavrsnu obradu i kvalitetu i da ti motor nema tolko ubitacan start(a kasnije isto kao i malossi ide) onda na polini idi. on razvija snagu vise kroz okretaje na startu(manjiu stres na komponente kao sto su radilica,osovine getribe i remen).

Malossi ti ima nesto losij zavrsnu obradu(ako dobro ne smonitras jede kalotu (odnosno zupce na radilici) i brze trosi rolice od polinija. on u startu ima ubitacan cuk i samim time prenosi vise stresa na ostale komponente

Pa se odluci..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju