Općenito > Slike i filmovi o skuterima
vx s multivarom
2TDottore:
ja kazem da taj vx puni ko moj vxr.....a moj je vxr kao jedan od najbrzih u zagrebu i okolici za koje se zna.....izgleda da cu morat radit generalku uskoro ak me vx sa multivarom napere.... :icon_scratch:
igor.sb:
pa mrtav je do 80
poslje cak iznenađujuci puni
dottore kupi drugi slozeni ,i stas prljat ruke, jos ces sjebat nest :icon_tongue: :toothy11:
2TDottore:
i razmisljo sam o kupnji drugog jer slagat mi se neda a i sjebat cu kak kazes nesto ziher XD.....nisam ja vise za to........a ovog sam izgleda ubio....jos malo pa ce me prat i seriske pedesetke....:P
a ovaj vx me fascinira.....morat cu pitat decka dal oce kljuc za kljuc....XD
Luka 0101:
--- Citat: igor.sb - 22 Veljača, 2010, 14:01:15 ---pa mrtav je do 80
poslje cak iznenađujuci puni
dottore kupi drugi slozeni ,i stas prljat ruke, jos ces sjebat nest :icon_tongue: :toothy11:
--- Kraj citata ---
:toothy3: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Mario, sam se zajebavaj, kad mi slozis blokove tvoj vxr bu sam fino gutao moj dvotaktol
2TDottore:
--- Citat: Luka 0101 - 22 Veljača, 2010, 14:06:46 --- :toothy3: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Mario, sam se zajebavaj, kad mi slozis blokove tvoj vxr bu sam fino gutao moj dvotaktol
--- Kraj citata ---
aha....mozda....al da gutam prasinu morat ces podosta tuning djelova nabacat na tog svog sp-a.....mnogi sp-ovi su ostali daleko iza.... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju