Općenito > Slike i filmovi o skuterima
vx s multivarom
Mislav46:
:laughing6: :laughing6: cekao sam vas, zato jer nijedan vx nemoze ici ovako, serijski vxr ima oko 13s do 100km/h, a vx ima oko 17 serijski, moj ima negdje oko 15 samo sto sam uhvatio neki vjetric pa ide ko blesav :toothy9:
.....horvat sat je popravljen..... :toothy12:
kristijanSR70:
ja sam spomenuo istrošenost remena vanjske strane zbog kojeg je istegnut remen malo i gubim dosta, ubrzanje je o tvoje sada a krajnja 110km/h
Mislav46:
--- Citat: kristijanSR70 - 22 Veljača, 2010, 12:42:57 ---ja sam spomenuo istrošenost remena vanjske strane zbog kojeg je istegnut remen malo i gubim dosta, ubrzanje je o tvoje sada a krajnja 110km/h
--- Kraj citata ---
pa ovako otprilike ide vxr, a krajnja ti se smanjila zbog potrosenog remena, sad kad pocne proklizavat lagano i sve manja krajnja, 500 kunica novi remen :toothy3:
kristijanSR70:
ler mi je jako jako nizak i remen dira od blok i dosta se ostetio s vanjske strane, proklizavanja još nema ali krajna ode dole dosta..
sven_vx:
brijem da si ti uhvatio i vjetric i laganu nizbrdicu..nijedan,ali bas Nijedan vx u puli neide po ravnom preko 125..vecina ima multivare i postelan prijenos..i niz nizbrdicu max idu 130..tak da brijem da se nisi ti po ravnome vozio.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju