Općenito > Slike i filmovi o skuterima

vx s multivarom

<< < (23/29) > >>

Nikon:
ma vas tu ocito puca kompleks zvan "malo ks"

:)

P.S.

√\~—√\~—√\~—√\~—√\~—--------————(sp 180 u prolazu)——----------—√\~—√\~—√\~—√\~—√\~

CoK:

--- Citat: Nikon - 23 Veljača, 2010, 12:07:15 ---ma vas tu ocito puca kompleks zvan "malo ks"

:)

P.S.

√\~—√\~—√\~—√\~—√\~—--------————(sp 180 u prolazu)——----------—√\~—√\~—√\~—√\~—√\~

--- Kraj citata ---
haha kralju  :notworthy:

JA mislim da niti J.U.R.C.A. niti duje87 netrebaj nikog da stane na njihovu stranu nit trebaju odvjetnika,isto tako netrebaju ljude uvjeravati u svoje sposobnosti i svoje znanje. Jednako tako netrebaju uvjeravati nijedan ikoga koji je skuter isao bolje a koji nije jel to ekipu NE ZANIMA.

ALI!!!!

Imao sam prilike vidjeti JURCIN uradak i nebi mi bio problem povjerovati da je VXR isao iznimno dobro,sto se i vidi iz filmica vrlo dobro. Saslusanje je zavrseno dok tuzitelj ne pristupi sa novim dokazima ili svjedocima.  :icon_tongue:

eladio:
rakitje, više mi je dosta, sljedeci put neka te obrišem , računaj na bann minimum 15 dana

ovo vise nema smisla  :angry7:

Drnda:
sto je rakitje to napisao??
ontopic: moze li mi tko reci kolika je razlika u postocima izmedju duzega i kracega prijenosa...  jer u frenda seriski st 125 ide 123 kmh po satu...

DvdAerox:
Mah, rasprava je zanimljiva... ali stock sp je bolji od stock vxr-a i bok  :toothy12:

Previse mi se stvari i usporedba vrti po glavi... Sjetim se jednog decka koji je, da dobi serijskog sp-a, na vxr stavio kit, i sva razna sranja pa da moze rec da je nesto uradio, tada ga je dobivao, ali prije ne...

@Jurca, dali si bio vise zadovoljan sp-om kada si imao gore sve one djelove (kada si imao clanak u onim novinama) ili sa vxr-om? Ne pricam o dugotrajnosti jer je i to relativno, mislim o samom gustu voznje i opcenito performansama?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju