Općenito > Slike i filmovi o skuterima
vx s multivarom
ogrosic:
Dovezite sve te svoje vxrove i spove pa da vam tata pokaze kak ide vxr. ;D ;D ;D ;D ;D
Mnogo su vam smešna ta prepucavanja čij je skuter brži, dogovorite se da se nađete i bacite trku a ne ko mala deca prepucavati se preko foruma.
R@kija:
--- Citat: sven_vx - 23 Veljača, 2010, 00:21:02 ---
@fic-prvo nastelaj to g#vn% da upali :laughing6:
--- Kraj citata ---
haha
vx:
što se tiče teme
vx nema šanse da ide preko 110kmh (stvarne brzine) -na ravnom , jednostavno nema tako dug prijenos , naravno govorimo o starijem vx-u
igor.sb , ona baba đubre , stavrno san se nasmija :toothy12: :toothy12: :icon_thumright: đubre je jako žestoko!!!! :toothy12:
ono što Duje želi reći je da standardni sp ide bolje od standardnog vxr-a,pa čak i od nekih vxr-ova u koje je uloženo dosta novaca...i vi ustvari niste vidjeli zdravog sp-a :icon_thumright:
uglavnom ovo između Duje i JURCE je jedna mogao bi reći kvalitetna rasprava s malo podjebavanja,što nikome ne škodi :icon_biggrin: (ja sam naravno na Dujinoj strani :icon_tongue: )
a što se tiče ovih komentara dolje , žalosno, na razini retardirane djece... ::) (predlažem malo hlađenja...)
--- Citat: rakitje00 - 22 Veljača, 2010, 23:48:49 ---ah
--- Kraj citata ---
--- Citat: dino_180 - 23 Veljača, 2010, 00:05:16 ---moj sp je nabrži na svijetu...... :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
--- Citat: sven_vx - 23 Veljača, 2010, 00:06:44 ---to je sve sto imas rec za OBN?? :toothy12:
--- Kraj citata ---
--- Citat: fic - 23 Veljača, 2010, 00:10:21 ---duje zrak ti u Zagrebu znaci g#vn# ;D ;D ;D
sam da znas :dontknow:
:toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
--- Citat: sven_vx - 23 Veljača, 2010, 00:13:18 ---jebu te osjecaji..ovo je najjaci serijski vx sa multivarom u Hr.. :laughing6:
:headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
--- Citat: dino_180 - 23 Veljača, 2010, 00:13:32 ---nemre tak ić serijski sp jer sam ga imao zdravog tak da je valjda u ST rjeđi zrak il tak neš pa je manji otpor ili...? :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
--- Citat: sven_vx - 23 Veljača, 2010, 00:15:16 ---kod nas nema vlage pa lose podmazuje i automatski ide losije..od sad idem u ST testirat skuter..ak bu tu iso dobro dolje ce ic ko raketa..decki dolazim testirat vx-a kada ga jurca slozi.. :jerk: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
--- Citat: dino_180 - 23 Veljača, 2010, 00:18:31 ---iči čemo zajedno.bio sam ja prošle godine dolje jer imam rodbine i moj sp lagano naturpijan je išao oko 240-250 pa če i vxr zicer tolko. :glasses9: :glasses9:
--- Kraj citata ---
--- Citat: fic - 23 Veljača, 2010, 00:19:28 ---idem i ja... da malo i ja okusim kako je to na sr-u preko 240 :toothy3:
--- Kraj citata ---
--- Citat: sven_vx - 23 Veljača, 2010, 00:21:02 ---necemo pretjerivat..170 bi navuko brijem ako bi uso u prostor di je 80% vlaznost zraka.. :icon_biggrin:
@fic-prvo nastelaj to g#vn% da upali :laughing6:
--- Kraj citata ---
(siguran sam da su ovi ljudi i slali JURCI te pm-ove....)
fic:
ti moras uvijek nesto pametovat???? ja tebe nekuzim.... mani se posla koji nije tvoj.... znaci zapamiti TI NISI MODERATOR i oni ce odluciti ko je zaslužio hlađenje....a ne da ti tu dajes neke prijedloge kome treba dat hlađenje i sl..... svako malo tak nes radis...
btw ne kuzim sta ima lose u malo zajebancije... ovo nije nikakva ozbiljna tema tako da :hello: :hello: :hello:
vx:
da sam ja moderator veći dio ove teme bi premjestio u novu temu koja bi se zvala npr. vxr vs sp
ok , malo zezancije , ali stvarno ste pretjerali. npr. ako netko počme čitati temu iz početka ima čitati 2 stranice preseravnaja kako vxr ide 270 u Splitu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju