Tehnički kutak > Tuning skutera

misljenje o ovom setupu...

<< < (7/10) > >>

speedfight 2:

--- Citat: doritos - 21 Veljača, 2010, 23:36:29 ---fino ide ali vjerujem da to ne traje dugo zato bih ipak ako sam pocetnik radje birao dr evo, vise momenta, snage , manja potrosnja, traje duze i bok...i kad ti dosadi kasnije uvjek ga mos fino naturpijati solo malo da se naucis i gasss!!!

--- Kraj citata ---

potpis na ovo jako pametno razmisljanje...

LukyGS:
Ovo nije seriski cilinder na speedfightu nema šanse!.
Meni je speed prodao mhr replica kit jedino sa njim može ic tako!!.

speedfight 2:
i ja isto cisto sumnjam da je to serijski cyl pogotovo pug-ov...ajde speed ako si tu negdje javi se da nam razjasnis dilemu...

radomir.g:
Serijski cilindar je 100%! Secam se kad je covek stavio video jos na Peugeot-scootertunig.com forumu!
Tada mu je zaribana Replica stajala na polici, a nova koja je kod Luckyja nije bila jos ni u planu :)

Inace moguce je ovako naturpijati ser. cilindar. Imao sam prilike voziti naturpijani kineski serijski cilindar koji se na krajnjoj vrti do 11200 obrtaja..
Ajme pa to kad uhvati rezonancu ide 5 puta bolje od mog Malossi Sporta  :laughing6:

Svakako vredi tako nesto odraditi i uz zamenu klipa i karika i to traje sasvim dovoljno.

doritos:
buraz kad turpija proradi bome i baotian moze vrtiti na 15hiljada tako da...decko stavi ti dr evo i jebe ti se, vozis se ko covjek svaki dan bez sarafanja ako se sve dobro slozi... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju