Tehnički kutak > Tuning skutera
misljenje o ovom setupu...
radomir.g:
Ma bolji ce biti naturpijan serijski cilindar nego taj DR... Ili ako uzmes tog DR onda ga bar malo naturpijaj da to valja cemu :)
Speed je imao slican setup, naturpijan ser. cilindar, mhr replicu, 19 karb, usis itd i sat je zakucavao do kraja..
Cek sad cu ti naci video na Tubu.. :)
EDIT:
Evo ga..
speedfight 2:
pa sto ovo ideeeee isseee dragi...jel to moguce da je to serijski cyl heh ako je ja ostajem na tom serijskom naturpijanom cyl tj probat cu kada ga sastavim skroz kako ide pa cemo vidjeti sta kaze serijski cyl ako mi se svidi necu bacat pare nego cu za te pare lijepo obojat skuter heh...
LukyGS:
--- Citat: radomir.g - 21 Veljača, 2010, 23:18:54 ---Ma bolji ce biti naturpijan serijski cilindar nego taj DR... Ili ako uzmes tog DR onda ga bar malo naturpijaj da to valja cemu :)
Speed je imao slican setup, naturpijan ser. cilindar, mhr replicu, 19 karb, usis itd i sat je zakucavao do kraja..
Cek sad cu ti naci video na Tubu.. :)
EDIT:
Evo ga..
--- Kraj citata ---
Što je radio na tom ser cilindru kad tako ide?
Ovaj ne zakucava jer nema granicnik!.
speedfight 2:
bas to i mene zanima sta je radeno na tom cyl moj nije puno diran cyl i cisto sumnjam da ce ovako ici...
doritos:
fino ide ali vjerujem da to ne traje dugo zato bih ipak ako sam pocetnik radje birao dr evo, vise momenta, snage , manja potrosnja, traje duze i bok...i kad ti dosadi kasnije uvjek ga mos fino naturpijati solo malo da se naucis i gasss!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju