Tehnički kutak > Tehnička pitanja

zamjena vodene pumpe na piaggio bloku?

<< < (7/9) > >>

duje87:

--- Citat: zipst - 22 Veljača, 2010, 21:46:51 ---a volija bi da ovo nisan cua. pa nisi valjda toliko nejak? :toothy12: kako ces, pa kljucic 7 s ljedne (naslonis ga na blok, a i ne bi bilo lose kad bi ga neko pridrza) i gedor 8 s druge, najbolji je oni kljuc na T. ne znam, koliko sam ja upucen za prominit pumpu vode dekla rastavljaju samo servisi i to ISKLJUCIVO da mogu jos masno naplatit stavljanje lez. radilice. ja sam ovako prominija sigurno 30ak kom bez ikakvih problema, a i ti bi da nisi kompresorom to isa odvidavat. pa kako ga odvidajes, tako impeler "izlazi" put van, a nema di!!!!! nije ni cudo da si ga polomija :binkybaby:

--- Kraj citata ---

nemoj me zezat da si me ozbiljno svatia :laughing6: :laughing6:

duje87:

--- Citat: ivanm - 22 Veljača, 2010, 21:39:46 ---koristrite antifriz umjesto vode da izbjegnete takvo zacvikavanje i hrđanje dijelova!

--- Kraj citata ---

jasno je to meni, al sta kad ti dodje motor na servis,recs mu tebi necu radit nisi koristia antifriz  :toothy12: :icon_biggrin:

90 posto skutera starijeg godista je skrpano ovakvo i onakvo..jbg, lakse je ulit vodu sa spine nego antifriz al sve to kad tad dodje na naplatu

zipst:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 22:32:56 ---nemoj me zezat da si me ozbiljno svatia :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
ajde, ajde, nemoj se sad izvlacit :laughing7:

--- Citat: SPecial - 22 Veljača, 2010, 22:25:40 ---Ja sam radio po ovim preporukamna i sve ok.
Samo sto je i meni izletio navoj iz impelera,ali nikako mojom krivicom jer sam bio ekstremno njezan.
Ali snasao sam se da izbjegnem rastavljanje blokova i evo radi sve 5.

--- Kraj citata ---
a kako si to onda rijesija bez otvaranja :icon_scratch:

R@kija:
znaci uz jedan ležaj se dobi osigurac,jel tak?

kaj je ovo na slici od @ivanm semering crno il?
kae ovo brtv. silikon?

znaci,imam rastavljene blokove,sa jedne strane drzim 7 kljucem,sa druge kontra navoj 8 matica odsarafim i izbijem van sve skupa..prvo skinem semering normalno...i kaj onda je zeger izmedu lezaja ili sa strane svakog?

Ivan SP:
ovo me podsjeća na lika iz pijađo servisa
kaže ako je ti skineš zatvorenih blokova dođi meni i javi se
ja uredno došao doma i skino iz zatvorenih blokova pa brate mili nisan toliko bagav da neznam kako ide ta propela van a i da stvar bude gora pa ako i pukne idemo tek onda ratavit blok
sigurno ga nebi rastavio da se prozrači radi ležajeva i semeringa od 100kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju