Tehnički kutak > Tehnička pitanja

zamjena vodene pumpe na piaggio bloku?

<< < (6/9) > >>

ivanm:
koristrite antifriz umjesto vode da izbjegnete takvo zacvikavanje i hrđanje dijelova!

zipst:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 21:35:29 ---a nego s cin sta mislis da se on moze odvidat bez kompresora :laughing6:

e a sad salu na stranu,ne bi nikome preporuciva na taj nacin izbijat pumpu jer u dosta slucajeva kad rikne semering ona unutra zahrdja i lipo zapekne,tako da ces samo napravit sranje s tuckanjen jer su velike sanse da izbijes navoj pogotvoo kod novijih modela sa plasticnin ventilatoron i ovin papirnatin osovinama..a eno i nikon moze potvrdit koliko smo se satrali za njegovu pumpu izvadit,ja san s klistima doslovno diga motor u zrak kad san je vata i nema sanse da izadje koliko je zapekla..

--- Kraj citata ---
a volija bi da ovo nisan cua. pa nisi valjda toliko nejak? :toothy12: kako ces, pa kljucic 7 s ljedne (naslonis ga na blok, a i ne bi bilo lose kad bi ga neko pridrza) i gedor 8 s druge, najbolji je oni kljuc na T. ne znam, koliko sam ja upucen za prominit pumpu vode dekla rastavljaju samo servisi i to ISKLJUCIVO da mogu jos masno naplatit stavljanje lez. radilice. ja sam ovako prominija sigurno 30ak kom bez ikakvih problema, a i ti bi da nisi kompresorom to isa odvidavat. pa kako ga odvidajes, tako impeler "izlazi" put van, a nema di!!!!! nije ni cudo da si ga polomija :binkybaby:

zipst:

koliko ja znam, ovakvi su impeleri (jbg, slikano sa mob)

CoK:
jesu,takvi su. Ima i aluminijskih ili tak nesto ali rijetko koji,i iskljucivo stari tipovi motora

SPecial:
Ja sam radio po ovim preporukamna i sve ok.
Samo sto je i meni izletio navoj iz impelera,ali nikako mojom krivicom jer sam bio ekstremno njezan.
Ali snasao sam se da izbjegnem rastavljanje blokova i evo radi sve 5.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju