Tehnički kutak > Tuning skutera

Nova masina

<< < (2/3) > >>

igor.sb:

--- Citat: NEOs - 19 Srpanj, 2007, 17:37:11 ---Hmmm, u vezi rolica se ne bi slozio. Kada sam imao 5.7gr imao sam jaci sus na manje rpm-a, a kada sam stavio 4.7 gr. derao se full a slabije je isao. Do prije 2 tjedna je sve bilo OK. Otkako su ove vrucine nastupile neide vise kako treba.

--- Kraj citata ---

jel to sve sa multivarom isprobano i bijelim centralnim 4,7 i 5,7 g

jer inace tako ide 4-4,5 (cak su neki i ispod 4g stavljali role) sa multivarom, bijeli c, spuh, kit blabla.....setup na minarelli

kako se tvoj motor uopće hladi na +40 u hladu, de ti testiraj taj svoj neos tamo negdje navece kad padne temp

i sad kad bi stavio zuti centrani recimo, malo bi si ispeglao rupu, mislim da ju ne bi dobio skoz, i da ju dobijes skroz, izgubio bi na krajnoj brzini malo

MARINO:
sorry ali moram na ovo prigovorit,sta se zalis sta ti trosi 6l,pa covjece imas kit a ti bi da ti trosi 3l...nejde to tako frende moj

SlowRider:

--- Citat: MARINO - 19 Srpanj, 2007, 21:28:23 ---sorry ali moram na ovo prigovorit,sta se zalis sta ti trosi 6l,pa covjece imas kit a ti bi da ti trosi 3l...nejde to tako frende moj

--- Kraj citata ---

Potrosnja na ovom kitu, ne bi trebala prelaziti 5L.

igor.sb:

--- Citat: MARINO - 19 Srpanj, 2007, 21:28:23 ---sorry ali moram na ovo prigovorit,sta se zalis sta ti trosi 6l,pa covjece imas kit a ti bi da ti trosi 3l...nejde to tako frende moj

--- Kraj citata ---

ma kakvi, on sa tim 17,5 karbom i ako smanji tu diznu za 10 brojeva, ne bi smio preko 5l neke prosjecne potrosnje...da ga jeb...

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 19 Srpanj, 2007, 22:13:38 ---

--- Kraj citata ---

ma kakvi, on sa tim 17,5 karbom i ako smanji tu diznu za 10 brojeva, ne bi smio preko 5l neke prosjecne potrosnje...da ga jeb...

--- Kraj citata ---

upravo tako, 6l trosi slabiji midrace, a ne base.

btw. imam frenda koji vozio sr70 (trophy, RR, multivar, struja, karb 17.5 + preradjen airbox) trosi 3.7l a ide prejebeno...  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju