Tehnički kutak > Tuning skutera

Nova masina

<< < (3/3)

NEOs:
Ljudi imam problem. Jako je slab odaziv na gas, odaziva se ali neide u visoke okretaje. Kad krecem, okretaji padnu, pa se naglo povecaju toliko da se dere a neide, pa onda padnu malo manje od idealnoga i polako se razvrtava. Neznam vise sto da mjenjam. :help:

DUBrawa:
krivo u vezi rolica. Moj frend je nabirjavo eosicu i stavio je skoro najteže rolice motor leti. Vjeruj mi nemožeš pogrješit..  :headbang:

NEOs:
Danas sam kupio novi zuti centralni feder i skuter se hoce raspasti od okretaja do 30km/h, a poslje 30 je sve uredu i nema nikake rupe u ubrzanju. Sa zutim federom se prevrtava do 30km/h a posje je u redu.

Kada stavim bijeli centralni, prevrtava se do 20km/h i od 20 do 50km/h pada u rupu i tesko se razvrtava.

Kada stavim serijski feder, onda do 10km/h se prevrtava i naglo spusti okretaje i vuce se u velikoj rupi do 60km/h.

Lud sam, neznam sto da radim vise :dontknow:

Primjetio sam da vecina na minarelliju i opcenito base kitu ima bijeli centralni, onda mene zezaju rolice??? Imam najtvrdje federe na kvacilu, neznam jel to stogod znaci?

NEOs:

--- Citat: DUBrawa - 20 Srpanj, 2007, 00:35:21 ---krivo u vezi rolica. Moj frend je nabirjavo eosicu i stavio je skoro najteže rolice motor leti. Vjeruj mi nemožeš pogrješit..  :headbang:

--- Kraj citata ---

Meni je tesko staviti teze rolice jer me muci sljedece.

Ako teze rolice ublaze visoke okretaje u startu, zar nebi trebali onda pasti okretaji jos vise, tj. da masina padne u vecu rupu ubrzanja, nego sa laksim rolicama.

Primjer kod mene: imam 5.1 grama rolice. Prevrtava se u startu i ima okretaja do 30km/h, a kasnije je rupa koja se razvlaci.

Kad bi stavio 6 grama, imao bi start sa manje okretaja e sadneznam sto bi se desilo dalje, da li bi okretaji padali ili sto vec?

Cudno mi je to, da imam lagane rolice a on nemoze drzati konstanto visoku turazu, vec okretaji variraju.

roby44:
i ja imam takvu situaciju, al jednostavno ne das gas dokraja i kad pređe one pocetne okretaje savrseno vuce.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju