Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Dellorto 21 DS?!
Drnda:
nezz meni je ulje islo na dio izmedju karba i prirubnice jedan kao adapter je bio sa pipkom za ulje tako da nezz...
uglavnom s koga skuta je ovo karb?
2TDottore:
ja imam isti takav al 19....to je trkaci fergazer koji na sebi nema nista osim dovoda benzina i po meni nije bas zgodan za vise manje seriske motore na kojima se u vecini slucajeva koristi i vakum od pumpe za benzin i crijevo za dovod ulja.koje tu nemas di spojit....ona dva pipka su ti preliv i to je nabolje da ostavis tak kak je....
Drnda:
da to i ja govorim.. uglavnom ja sam imao adapter za njega na serisku prirubnicu peugeot da ide... a ulje mi nikada nije teklo iz rezervara ulja jer ja to vadim, a vakum sam nekako iskemijas... njega imas pokraj usisa na gileri...
Rossi:
ma jebaji ga sad kad sam ga uzeo...koliko se sjecam momak mi je reko da je sa runnera skinut ....prodavo je komplet HE masinu tu na trznici i ja sam uzeo karb,prirubnicu ......ima jedan pipak koji je slomljen i kad sa ga pito za sta je taj pipak reko je da je to za ulje tj ovaj pod C....ako cu sam pravit smjesu da ga samo zatvorim necim i to je to...
2TDottore:
pa da i mislio sam si da je bio na HE....ti tipovi fergazera se koriste za utrke....
ma sve se da improvizirat ali ja bi si radje nabavio obican 21 fergazer koji ima na sebi sve ovo kai ovome fali....jednostavnije je....
ak si mislis ostavit taj fergazer obavezno moras zatvorit taj pipak jer ce ti vuc zrak kroz njega.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju