Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Dellorto 21 DS?!
Rossi:
--- Citat: 2TDottore - 19 Veljača, 2010, 15:44:30 ---pa da....ti tipovi fergazera se koriste za utrke....
ma sve se da improvizirat ali ja bi si radje nabavio obican 21 fergazer koji ima na sebi sve ovo kai ovome fali....jednostavnije je....
ak si mislis ostavit taj fergazer obavezno moras zatvorit taj pipak jer ce ti vuc zrak kroz njega.....
--- Kraj citata ---
ma nisam bas sa lovom pa cu nesto skontat sa ovim .....spojit cu gorivo...oduske ostavit...pipac za ulje zatvorit i sam pravit mjesavinu i to je to ...valjda bude dobar....dal ovaj karb ima kakve razlike naspram obicnog 21 sto se tice igle ,klipica i to ....posto sve nesto kontam da cu se namucit dog ga nastimam ...
Drnda:
ja bi da zatvori taj i radi mjesavinu.. a slusaj, jedino je zeznut setup takvoga karba, jer je tvornicki svaka komponenta za puno bogatije podesenu smjesu...
i to nije karb za pia makine jer bi sve bilo sa suprotne strane.. u mene je takvi i bez gljive na njemu ga nemos stelati na saraficima jer nemas pristupa njima... jer je airbox odmah uz njih...
edit. vec sam spomenuo puno su komponente drugacije tj. bogatija smjesa
Rossi:
znali ko koja igla i klipic dodje na obicnom 21 ?? dizna glavna? ler ?? da uzmem te sve djelcice za obicni 21 i stavim u ovaj ....
vktr:
PHBG 21 DS BE
na ovom čudu mi je klipić 40 mislim, lerdizna 48 mislim? glavna 90, igla w7,2. zub odozgor, šaraf smjese 300tinjak c uljevo, airbox seriski spužva seriska, da ne otvaram novu temu imate možda savjet kaj da metnem drukčije da se smanji potrošnja?
samo za usporedbu, na seriskom gurtneru 16-17,5(neznam točno šta je) bila je dizna isto 90 ovo ostalo ne znam, igla bez oznake i zuba, i bila je potrošnja solidnih 4 litara , na ovom čudu mi je cca 7 sad po zimi, u toplija doba oko 6 do 6,5.
eto ako neko može onako po osjećaju od oka reć kaj bi se moglo promjent
2TDottore:
a gle drnda....taj fergazer je predvidjen za gljivu....tj na HE se stavlja gljiva tak da nema veze na kojoj su strani serafici za stelanje jer imas dobar pristup sa obadvije strane....ak ce rossi imat airbox onda ce se malo namucit oko stelanja....al dobro jedamput postelas i miran si....
rossi nemoj nista mjenjat komponente fergazera jer samo si mozes jos vise posla dat oko stelanja....drnda je dobro reko da je taj fergazer predvidjen za malo bogatiju smjesu od obicnog ali i on se moze vrlo precizno postelat na nekom base ili midrace setupu....samo stavi malo manju diznu jer vjerojatno je sad na njemu dizna oko 100 i spusti iglu do kraja ili jedan zub prije i postelaj zrak i ostalo nemoj dirat....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju