Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Tuning SP-a 180
SRAD:
Inače serijski ispuh može popratiti dobro razvijanje snage i na setupu od nekih 8500-9000 rpm bez da se osjeti izraženi osjećaj opadanja
snage kod maksimalnih okretaja :icon_thumright:
DuXy:
znaci...odradis kanale da rade na 8000rpm, i to bi trebalo super raditi sa serijskim spuhom...?
a jel ogromna razlika u spuhu sa SP-a sa katalizatorom i bez? da li taj sa katalizatorom radi isto na 7850-7900rpm, tj. kad bi se odradili kanali za 8000rpm, jel bi to lepo radilo?
SRAD:
Tvornički kanali i jesu podešeni oko nekih 8000 okr jer maksimalna snaga se razvija na tom području okretaja. Razlika sa katalizatorom je malena tako da po pitanju podešavanja okretaja su jako slični.
Tvornički SP sa katalizatorom maksimalnu snagu razvija na istim okretajima kao i verzija bez katalizatora s tim da je verzija koja ga ima za oko 1 ks slabija jer auspuh nije protočan kao obični. Malu prednost svakako ima auspuh bez katalizatora.
DuXy:
a ja sam nesto racunao... i nisu bas podeseni za 8000rpm... vec po mojoj racunici na nekih 6000-6500... trebali bi malo da se dorade za tih 8000.... mozda gresim?
SRAD:
--- Citat: DuXy - 23 Veljača, 2010, 21:09:00 ---a ja sam nesto racunao... i nisu bas podeseni za 8000rpm... vec po mojoj racunici na nekih 6000-6500... trebali bi malo da se dorade za tih 8000.... mozda gresim?
--- Kraj citata ---
S obzirom na ostale standardne komponente kanali su tvornički optimalno podešeni za dobru snagu i na nižim okretajima, a maksimalna snaga se razvija na 8000 okretaja tako da se gleda podešenost cilindra za okretaje na kojima postiže maksimalnu snagu.
Naravno izmjenom određenih komponenti(ispuh, karburator, kapacitet kartera...) mijenja se i razvijanje snage kroz okretaje kod standrdnog cilindra.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju