Tehnički kutak > Styling skutera
trazim pomoc i savjet u vezi stylinga Baotiana
speed:
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Kolovoz, 2007, 20:37:15 ---
--- Citat: speed - 06 Kolovoz, 2007, 18:17:52 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 04 Kolovoz, 2007, 19:37:38 ---
--- Citat: speedburn2 - 04 Kolovoz, 2007, 15:02:35 ---meni je bolje prckat po slabijem skuteru pa od njega nesto napravit a ne dobit gotovog i vozit se po gradu s gotovim motorom, gdje je tu uzivancija.
--- Kraj citata ---
Prijatelju moj, nema tu uživancije, to je posao za popizdit i izgubiš jako puno živaca, al uživaš kad ga završiš, a ispadne lijepo
--- Kraj citata ---
znam ja da je tebi tesko prckat oko motora :laughing7:,al nekom nije npr. kao speedburnu ;D
--- Kraj citata ---
Pitat cu te kad budeš ti svojeg sređival :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja sad radim u firmi pa cu ga sredit na jesen :icon_tongue:
speedburn2:
--- Citat: speedburn2 - 06 Kolovoz, 2007, 21:36:35 ---Pitat cu te kad budeš ti svojeg sređival :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
kad ga bude srđivao sredit ce ga kako treba :icon_thumright:, al necemo sad o tome :nono:
..::Alf::..:
--- Citat: speedburn2 - 06 Kolovoz, 2007, 22:11:36 ---
--- Citat: speedburn2 - 06 Kolovoz, 2007, 21:36:35 ---Pitat cu te kad budeš ti svojeg sređival :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
kad ga bude srđivao sredit ce ga kako treba :icon_thumright:, al necemo sad o tome :nono:
--- Kraj citata ---
Koji si ti k**ra* nadrkan da na jedan post odgovaraš dvaput. Koda je meni motor mama sređivala, u pizdu materinu, svaki dan sam bil kod Pepe i delal oko jebenih plastik, i boli me k**ra* delal sam kako sam ja til i najviše sam ja delal i sad da mi netko veli da nisam sam delal il da ni sređen :nono: :nono:
speed:
--- Citat: ..::Alf::.. - 07 Kolovoz, 2007, 23:17:48 ---
--- Citat: speedburn2 - 06 Kolovoz, 2007, 22:11:36 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Koji si ti k**ra* nadrkan da na jedan post odgovaraš dvaput. Koda je meni motor mama sređivala, u pizdu materinu, svaki dan sam bil kod Pepe i delal oko jebenih plastik, i boli me k**ra* delal sam kako sam ja til i najviše sam ja delal i sad da mi netko veli da nisam sam delal il da ni sređen :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
Ajd dosta,necemo se sad ovdje svadjat :nono:
Exit:
skinio sam blokadu, solo, ima jedno 15 - 20 min posla ak se zajebavas... ;D
i imao sam jedan mali problem, nisam mogao naci brtvu za auspuh, pa mi je malo prducko... onda sam dosao na jednu genijalnu ideju... onaj mali odusak sto ima na auspuhu, nisam bas neki strucnjak pa ne znam struca naziv toga, uglavnom maknio sam cijev sto je bila na njemu... malo g#vn% ne da se cuje... 100 puta drugaciji zvuk... sad zvuci ko neki choper ! :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju