Ja trenutno koristim E13 na serijali sa Yasuniem, meni ODLICAN zvuk! Mozda je ostalima i preglasan, ali meni EXTRA!
Rossi sta bi kod tebe? Za koju si se odlucio? Ajde kad ce pocet radovi pa da te cujem kad prozujis kroz grad xD
uzeo sam ja vec Stage 6 veliku onu
a radovi kad ce pocet...odlucio sam da sve bude off za javnost....nikom se nsita nece pokazivat niti sta slicno ...pogtovo ne ovima ovdje po gradu....nego cu lijepo sve slikat ...kako radim postepeno ..snimat i prvo ce projekat biti objavljen ovdje na MS forumu ...ali to tek kad sve zavrsim znaci bice slike ...tekst kako i sta sam radio...lijepo sve....na kraju video jedan i slicno...jer kako citam teme po projektima ...puno je spama ..puno je prpucavanja i slicno..kritike ,pohvale ,prituzbe i to su ok ....ali stvarno je pocelo od pojedini clanova koji se prave pamtni da bude puno spama ...pa onda pitanja ...sto nisi ovo ovako ..sto nisi ono ovako....sto nisi uzeo c20 umjesto c16 i slicno onda malo provociranja i tako ..to ne zelim....radim onako kako ja mislim da je za mene ok i to je to ....znaci sve cu lijepo slikat i kad bude gotovo postavit cu npr 10 postova sa slikama i teksotim ispod slika sta se i kako radilo i onda slobodno nek svi komentarisu ....a ona pitanja sto nisi ovako onako ovo ono cu zanemarit jer ce projekat vec da bude gotov
sorry malo na off admine znam da ovom nije mjesto ovdje ali me momak pito sta je sa projekta i odgovorio sam mu