Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco S8: Malossi Sport 70 ili Hebo Manston 70

<< < (3/7) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: luna500rr - 17 Veljača, 2010, 22:33:53 ---Aprilia ima minarelli masinu, a ti kimko, mozda bi ipak barem lezajeve za svaki slucaj promjenio, lezajevi i semerinzi su nezz 100kn, malo alata, pive, sat dva sarafanja i let lampa :hello:

--- Kraj citata ---
aj nebudi smješan, zašto bi mjenjo ležaj koji se ne čuje i nema ni mm lufta, moji ležajevi imaju oko 30000 km pa se ne čuju i nemaju lufta vrti se na na neki 12000 cjeli vijek zašto bi ih mjenjo? može se terat i na seriskoj radilici ali ljudima se raspadale i duplo jače radilice, zašto reskirat iako za ovaj hebo i taj auspuh nebi bilo problema ni na seriskoj al po meni je glupost stavljat takav kit na auspuh kao TT

Cobra:
Kuzim ja vas al malo mi je glupa ta razlika u 10 eura,sport je 130eura ,a hebo 140eura,a opet razlika u snazi velika.uzeo bi drugi spuh naravno sad koji Tesnigas RS2 ,Hebo Performance i od Stage 6 dolazi za koji mjesec za Kymco :dontknow:.A u tih 5000km je mazen pazen skut probao sam nema lufta nist radilica sve je kao prvog dana,zagrijavam ga 3min svaki put prije nego krenem  :icon_biggrin:

Crazy Kuree:

--- Citat: Cobra - 17 Veljača, 2010, 23:39:46 ---Kuzim ja vas al malo mi je glupa ta razlika u 10 eura,sport je 130eura ,a hebo 140eura,a opet razlika u snazi velika.uzeo bi drugi spuh naravno sad koji Tesnigas RS2 ,Hebo Performance i od Stage 6 dolazi za koji mjesec za Kymco :dontknow:.A u tih 5000km je mazen pazen skut probao sam nema lufta nist radilica sve je kao prvog dana,zagrijavam ga 3min svaki put prije nego krenem  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
sam si sebi dao odgovor uzmi hebo onda, to je do tebe dali želiš da traje da ne ulažeš još.. rs 2 bi trebao bit nešto jači od hebe iako gledaj temu od marija sa foruma, onaj phyroterm on je preradio c 16 na kymco

doritos:

--- Citat: Crazy Kuree - 17 Veljača, 2010, 23:00:46 ---aj nebudi smješan, zašto bi mjenjo ležaj koji se ne čuje i nema ni mm lufta, moji ležajevi imaju oko 30000 km pa se ne čuju i nemaju lufta vrti se na na neki 12000 cjeli vijek zašto bi ih mjenjo? može se terat i na seriskoj radilici ali ljudima se raspadale i duplo jače radilice, zašto reskirat iako za ovaj hebo i taj auspuh nebi bilo problema ni na seriskoj al po meni je glupost stavljat takav kit na auspuh kao TT

--- Kraj citata ---
..masina se ne otvara svako malo tako da kad vec otvaras zmjenis sve sta se da mjenjat i bok, miran si jos duze vremena, nema logike otvarat sve i ne mjenjas nis...promjenis minimalno lagere semeringe i bok, a radilicu ako imas para i ako je malo zmrdana i bok...to sto ti nisu jos zacvikali lageri to ne znaci da ti nece za koji 500km, s time se nebih nikada zajbavao jet tolko para ulozit i u vjetar, treba te novce sada zaraditi stari moj, jedino ako starci imaju i daju ti onda te boli kita...

promjenit sta se da promijeniti i bok!

Cobra:
Meni se sve cini da ste vi ljubomorni i bojite se da vas nebi gdje naprao s Hebom ispod guze  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju