Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco S8: Malossi Sport 70 ili Hebo Manston 70

<< < (4/7) > >>

doritos:

--- Citat: doritos - 17 Veljača, 2010, 21:58:39 ---..ja bi uzeo hebo i gas... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
...ja sam ti vec napisao sabane...UZMI HEBO I GASSS :icon_thumright:...ima da juris hehe :)

luna500rr:

--- Citat: Crazy Kuree - 17 Veljača, 2010, 23:00:46 ---aj nebudi smješan, zašto bi mjenjo ležaj koji se ne čuje i nema ni mm lufta, moji ležajevi imaju oko 30000 km pa se ne čuju i nemaju lufta vrti se na na neki 12000 cjeli vijek zašto bi ih mjenjo? može se terat i na seriskoj radilici ali ljudima se raspadale i duplo jače radilice, zašto reskirat iako za ovaj hebo i taj auspuh nebi bilo problema ni na seriskoj al po meni je glupost stavljat takav kit na auspuh kao TT

--- Kraj citata ---

Kimko motor prema piaggiu je kao lunin prema minarelliju, dakle kvaliteta lezaja je nepoznata, mogu biti neki super kvalitetni a mogu biti neki za qurac kao sto se ugraduju u piaggio, sto na serijali prosviraju za 5t ili traju 50t bez beda :hello:
Radilicu netreba mjenjati, jedino kada prosvira lezaj klipnjace, a i onda se moze reparirati ako imas presu na raspolaganju i nekoga tko centira radilice, mada bi radilica s punim polutkama davala bolje preformanse  :)

Cobra:
Nije mi bed dati 2500kn za kit i spuh,a ako je potrebno roknuo bi i neku race radilicu...samo si razmisljam jer mi skuter sluzi ljeti kao prevozno sredstvo i predjem preko ljeta min 5000... nisam pametan jbt  :dontknow: samo sto se tice karburatora na ovu prirubnicu nepase ni jedan drugi,pitao sa maria sto ima super 9,znaci trebalo bi radit neku home made prirubnicu za neki vec karb  :angry7:

wonderkid:
po meni bi ti najbolje pasao malossi sprort jer vidim da radis puno kilometara i sigurno nebi htio da ti po ljeti zacvika i kupujes novi kit a malosi sport mozes vozit u kombinaciji sa tt-om bez problema dok radilicu nemoras ni mjenjat

Losinj:
ma daj sinko,slusaj kolegu i stavi sport-a,nebudes imao problema nikakvih,sta ces sad lupat pare u hebo pa jos para u spuh jer ti nece bit dosta i htjet ces da vidis kako to ide sa jacim spuhom....pa ce onda otic radilica ako nepromjenis pa onda opet tamo lova ode...i onda ces doc na cifru na kojoj sam ja pa ces rec a sta je meni ovo trebalo mogo sam kupit dva vxr razlicite boje...nemoj e.. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju