Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Problem!

<< < (6/9) > >>

eladio:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 16:07:09 ---mene zivcria kad dodjen pa bude po 5 6 poruka u inboxu i onda idem brz oodgovorit na vse poruke pa mi to non stop javlja i onda kad iden napisat kaze mi da nije proslo 30sec i onda mi od tog racuna 30 sekundi,pa mi se to po par puta zna desit i onda za odgovorit na jednu poruku cekan i po 3 minute,sta bi sad treba stopat 30 sekundi na sat :laughing6:

--- Kraj citata ---

omg  :icon_biggrin: meni se to nikad nije desilo   :happy8:
kakve su to poruke koji vi izmjenjujete da mi je samo znat , da u minutu covjek odgovori na 5-6 poruka   :icon_biggrin:

ja se sjecam svojevremeno dok mi se dalo pisat smsove i dok sam bio "mladji" , dosta mladji  :toothy11: , uglavnom,
posalje mi frend SMS , pita me di cemo veceras ? ja mu odgovorim smsom , u Tocku (jedan klub koji je tada bilo u djiru u Ri)

dakle on mi je poslao SMS     :  " ? "
ja sam mu odgovorio SMSom  :  " . "

:toothy3: :toothy11: :happy8:

da se vratimo na temu, 30sec je normalna antiflood zastita  :redface:

duje87:

--- Citat: eladio - 22 Veljača, 2010, 17:46:54 ---omg  :icon_biggrin: meni se to nikad nije desilo   :happy8:
kakve su to poruke koji vi izmjenjujete da mi je samo znat , da u minutu covjek odgovori na 5-6 poruka   :icon_biggrin:

ja se sjecam svojevremeno dok mi se dalo pisat smsove i dok sam bio "mladji" , dosta mladji  :toothy11: , uglavnom,
posalje mi frend SMS , pita me di cemo veceras ? ja mu odgovorim smsom , u Tocku (jedan klub koji je tada bilo u djiru u Ri)

dakle on mi je poslao SMS     :  " ? "
ja sam mu odgovorio SMSom  :  " . "

:toothy3: :toothy11: :happy8:

da se vratimo na temu, 30sec je normalna antiflood zastita  :redface:

--- Kraj citata ---

a ono imas li deklo od runnera 50: nemam
a iduca imas li fazbek od runnera i koliko para: imam 150 kuna,sve je to po 10 sec.. :D

al to sta je igor reka, i meni je par puta diglo zivce da mi je doslo da ne odgovaram na pmove,pa recen posli cu,pa zaboravin :toothy9:

Doomsday:
Prvo dva ova... Da usporiš malo...

Pa dva ova... Da ne zaboravljaš...

I problem rješen... A sve biljno, i ne izaziva ovisnost...

:zubo:

duje87:

--- Citat: Doomsday - 22 Veljača, 2010, 18:25:33 ---Prvo dva ova... Da usporiš malo...

--- Kraj citata ---

ne virujen ja nicemu sta nije prirodno cin je to sve zboksano u komad plastike ne valja :icon_biggrin:

mrcina:

--- Citat: Doomsday - 22 Veljača, 2010, 18:25:33 ---Prvo dva ova... Da usporiš malo...

--- Kraj citata ---

pazi da nebi on totalno stao pa bu tek onda sranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju