Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Problem!

<< < (5/9) > >>

Drnda:
jel se samo meni dogadja da predugo traje loading, i onda izbaci page not responding.. tj nekada mi nece po par minuta da otvor forum....

Ensiferum:

--- Citat: eladio - 22 Veljača, 2010, 01:02:12 --- ::)

--- Kraj citata ---

:sad147:

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Veljača, 2010, 01:14:01 ---jel se samo meni dogadja da predugo traje loading, i onda izbaci page not responding.. tj nekada mi nece po par minuta da otvor forum....

--- Kraj citata ---

i meni se zna desiti , rijetko..  :drunken_smilie:

duje87:

--- Citat: eladio - 21 Veljača, 2010, 23:16:16 ---a sta bi ti , spammao ? lol koliko bi ti postova u 30sec napisao ?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

mene zivcria kad dodjen pa bude po 5 6 poruka u inboxu i onda idem brz oodgovorit na vse poruke pa mi to non stop javlja i onda kad iden napisat kaze mi da nije proslo 30sec i onda mi od tog racuna 30 sekundi,pa mi se to po par puta zna desit i onda za odgovorit na jednu poruku cekan i po 3 minute,sta bi sad treba stopat 30 sekundi na sat :laughing6:

igor.sb:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 16:07:09 ---mene zivcria kad dodjen pa bude po 5 6 poruka u inboxu i onda idem brz oodgovorit na vse poruke pa mi to non stop javlja i onda kad iden napisat kaze mi da nije proslo 30sec i onda mi od tog racuna 30 sekundi,pa mi se to po par puta zna desit i onda za odgovorit na jednu poruku cekan i po 3 minute,sta bi sad treba stopat 30 sekundi na sat :laughing6:

--- Kraj citata ---

isto danas iso bumpat oglase

ceko svaki 1000god

gasio forum refresao

naj#bo se, odusto od bumpanja skoro   :angry7: :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju