Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning pomoć...

<< < (3/4) > >>

Luka 0101:

--- Citat: LukyGS - 17 Veljača, 2010, 23:09:25 ---TP trophy sa gianelliem sp6 nece se vrtiti na velikim okretajima ali ce dugo trajati uz dobro održavanje!.
Stavi 7.5 grama rolice,ostavi seriski ili stavi bjeli centralni i zelene federe kvacila sa tim bi trebalo dobro raditi!. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
daj malo gledaj... kakvih 7,5 grama... pa nije to pezo

luna500rr:

--- Citat: LukyGS - 17 Veljača, 2010, 23:09:25 ---TP trophy sa gianelliem sp6 nece se vrtiti na velikim okretajima ali ce dugo trajati uz dobro održavanje!.
Stavi 7.5 grama rolice,ostavi seriski ili stavi bjeli centralni i zelene federe kvacila sa tim bi trebalo dobro raditi!. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

3,7g 15x12 nije to pezo ni piaggio

Chamo:
A šta kažete na LeoVince TT novi iz dučana?oče pasat one rolice i federi za kvačilo i centralni?TT je za nekog CPI-a kaže ovaj što prodaje, spuh je nov zapakiran, dobio bih popust dobar pa se razmišljam da to kupim...i btw jel zna neko di ima za kupit dizna za mikuni, išo sam dns u bencony u sesvete oni kažu da to kod njih nema...di ima jel znate?

luna500rr:
Pitaj samo diznu m6 76,78,80, sve skupa su ti max 60kn :hello:

hrvojekovacic:

--- Citat: Chamo - 17 Veljača, 2010, 19:34:15 ---Evo ovako, na skuter sam stavio kit TOPTrophy, sve ostalo serijala, što predlažete još da stavim?Koja dizna, koji federi kvačila, koji centralni, rolice???
Molim vas za pomoć, e da i jel je dobar gianelli sp6 za top trophy??

--- Kraj citata ---
sry malo  :sign018: ,al me zanima od cega je taj TroPhy tj.za koji skut ??
jesi mjenjo i radilicu  :icon_scratch:  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju