Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning pomoć...
Chamo:
Evo ovako, na skuter sam stavio kit TOPTrophy, sve ostalo serijala, što predlažete još da stavim?Koja dizna, koji federi kvačila, koji centralni, rolice???
Molim vas za pomoć, e da i jel je dobar gianelli sp6 za top trophy??
doritos:
gianelli sp6 je dobar za trophy ako zelis da ti ne vrti puno, traje dugo, imam momenta jer sam ga ja vozio na malossi sportu vozio sa 7.5grama rolica i za te pare je super!
a svi ce ti rec uzmi yasuni r, gianelli reverse itd koji kostaju iznad 1000kn pa sad tvoje pare!
neznam koji fergazer imas, trebao bi staviti 17.5 dellorto, dizna negdje 74 pa na dalje, zuti federi kvacila i veidjet koji ti je bolji na copy mina bijeli cent ili zuti...
wonderkid:
za centralni ostavi serijski ili ako zelis bijeli,zute federe na kvacilo dizna oko 78 uz da da bi bilo dobro da imas nekih 17,5 frga i najbolje bi ti pasao spuh tipa zx ili best buy tt,najbolje kupit polovni spuh koji bez frke nades za 400kn i manje i bacis jos redsponge i to bi bilo ukratko to dok rolice oko 4,5-5g
luna500rr:
Spuh ostavi gianelli sp6 jer je malo jaci od zx-a, 3,7g rolice, serijski centralni, dizna 75-78 :dontknow: , bjele ferere na kvacilo, jer luna ima 112mm kvacilo i trebaju se uzimati ferderi bas za njega :hello:
Jos samo promjeni remen i luna ce ti ici +90 po pravcu :hello:
doritos:
sigurno teze rolice jer ima kit trofy...oko 6gr...taj spuh sam ja imao na malossi sportu na arei...dizna negdje 80 mozda...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju