Tehnički kutak > Tehnička pitanja
speedfight 2 , gubi okretaje...
Blesavi_skuteras:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Veljača, 2010, 02:23:36 ---u ovom slučaju je do gljive, trebaš veću diznu stavit ili oblijepi prvo pola gljiva pa sve više i bićeš zadovoljan, i obavezno pročitaj kako se šteluje karburator nek ti ljepljena gljiva bude samo privremeno riješenje
--- Kraj citata ---
Dirna je 96 , a jel bi bilo dobro da stavim spuzvenu gljivu jer nemam serijski filter??
LukyGS:
--- Citat: Blesavi_skuteras - 18 Veljača, 2010, 09:51:16 ---Dirna je 96 , a jel bi bilo dobro da stavim spuzvenu gljivu jer nemam serijski filter??
--- Kraj citata ---
Da dobro bi bilo da staviš spuzvenu gljivu manje bi vuklo zraka nego žicana, i kupi set dizni preko sto i isprobaj sa kojom ti naj bolje radi skut!. :icon_thumright:
Drnda:
obe gljive su ti isti shit po protoku zraka, tako da svejedno moras vecu diznu dosta i postelati to... meni je na takvome setupu bio ok ljubicasti centralni...
Blesavi_skuteras:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Veljača, 2010, 16:52:11 ---obe gljive su ti isti shit po protoku zraka, tako da svejedno moras vecu diznu dosta i postelati to... meni je na takvome setupu bio ok ljubicasti centralni...
--- Kraj citata ---
Imam ja ljubicasti centralni novi spremljen u garazi , al mi se cini da je nekak meksi od onog sta ja imam!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju