Tehnički kutak > Tehnička pitanja

speedfight 2 , gubi okretaje...

(1/3) > >>

Blesavi_skuteras:
Setup malossi mhr replika kit , Spulja mhr replika , karb dellorto 19 ,dizna 96 mislim , malossi variomat ,delta,vingbel , jel bi tko znao zasto nakon sto se motor ugrije nakon neke brzine od 50,55km/h gubi okretaje i onda ide polako prema krajnjoj , Karb je stelan puno puta ali nikako ga dobit u normalu.......

Blesavi_skuteras:

--- Citat: Blesavi_skuteras - 17 Veljača, 2010, 17:40:46 ---Setup malossi mhr replika kit , Spulja mhr replika , karb dellorto 19 ,dizna 96 mislim , malossi variomat ,rolice su 5.1gr ,,delta,vingbel , jel bi tko znao zasto nakon sto se motor ugrije nakon neke brzine od 50,55km/h gubi okretaje i onda ide polako prema krajnjoj , Karb je stelan puno puta ali nikako ga dobit u normalu.......

--- Kraj citata ---

R@kija:
pa nije do frge ak gubi poslje 50 ubrzanje...prijenos se spela prema spuhu...

znaci trebas pogodit pravu kombinaciju rolica,i centralnog..i federa kvacila za start kakav vec oces

Blesavi_skuteras:

--- Citat: rakitje00 - 17 Veljača, 2010, 18:05:11 ---pa nije do frge ak gubi poslje 50 ubrzanje...prijenos se spela prema spuhu...

znaci trebas pogodit pravu kombinaciju rolica,i centralnog..i federa kvacila za start kakav vec oces

--- Kraj citata ---
Ma start mene nebrine , do dtih 50 ide prebolesno , a dalje koma , morat cu mjenjat centralni onda i federe kvacila!!!

radomir.g:
Do federa kvacila nije sigurno.. Oni su zaduzeni samo za start!
Moze biti do centralne ako je karb ok.. Probaj prvo centralnu zameniti i obavezno proveri boju svecice posle par km voznje na punom gasu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju