Tehnički kutak > Tuning skutera
AEROX MALOSSI SETUP
DvdAerox:
--- Citat: gumy - 18 Veljača, 2010, 01:10:58 ---imao sam dva shota, jedan nije nijednom puko, drugi je puko 6-7 puta sve zajedno, od frenda nardo isto popuco na kraju komplet grana pukla ispod prigušivača...
--- Kraj citata ---
Moj ;D
dhorvat:
--- Citat: wonderkid - 17 Veljača, 2010, 21:13:06 ---definitivno netocno,najbolje bi radio sa yasuni r jer trazi okretaje koje bas moze dobit od malossi sporta
--- Kraj citata ---
Nisi vozio od sabelje Aeroxa da vidiš da na Trophyju ide Nardo i to bolje nego Yasuni R :laughing7:
Ali su veći okretaji u igri, ali opet ne tako veliki kao na Due plusu i Nardu :icon_thumright:
wonderkid:
--- Citat: dhorvat - 18 Veljača, 2010, 08:42:34 ---Nisi vozio od sabelje Aeroxa da vidiš da na Trophyju ide Nardo i to bolje nego Yasuni R :laughing7:
Ali su veći okretaji u igri, ali opet ne tako veliki kao na Due plusu i Nardu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vozio sam ga i mogu rec sigurno da dok uhvati okretaje ide isto kao kad je iso i moj skut dok bi ga fico sa svojim sigurno dobil,valjda nisam glup da sam zaboravio kak mu ide skut
dhorvat:
--- Citat: wonderkid - 18 Veljača, 2010, 11:14:16 ---vozio sam ga i mogu rec sigurno da dok uhvati okretaje ide isto kao kad je iso i moj skut dok bi ga fico sa svojim sigurno dobil,valjda nisam glup da sam zaboravio kak mu ide skut
--- Kraj citata ---
Ono je bil raštelan i fergazer i prijenos. Sad je to malo drukčija pjesma. Diže na zadnji :laughing7: I da, ono je trophy koji je već podosta u banani :icon_thumright:
wonderkid:
--- Citat: dhorvat - 18 Veljača, 2010, 11:23:58 ---Ono je bil raštelan i fergazer i prijenos. Sad je to malo drukčija pjesma. Diže na zadnji :laughing7: I da, ono je trophy koji je već podosta u banani :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i moj drevo je u banani pa kaj,ma bumo probali nardo na mom kad zatopli pa cemo vidjet razliku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju