Tehnički kutak > Tuning skutera
AEROX MALOSSI SETUP
XSH_tuned_MHR:
ja govorim iz iskustva ne o necemu sta sam citao po netu..uopce nezelim ici u raspravu..nek si stavi sta mu pase, ja samo kazem da je shot/ nardo najbolji u omjeru ulozeno dobiveno posli moze snjim i na jaci kit ici..(nardo je nastao od shota tj ideticni su iako je po meni shot(gianneli) ima bolju obradu imao sam oba, nardo je puca na spojevima shot nije)
Crazy Kuree:
--- Citat: XSH_tuned_MHR - 18 Veljača, 2010, 00:02:11 ---ja govorim iz iskustva ne o necemu sta sam citao po netu..uopce nezelim ici u raspravu..nek si stavi sta mu pase, ja samo kazem da je shot/ nardo najbolji u omjeru ulozeno dobiveno posli moze snjim i na jaci kit ici..(nardo je nastao od shota tj ideticni su iako je po meni shot(gianneli) ima bolju obradu imao sam oba, nardo je puca na spojevima shot nije)
--- Kraj citata ---
točno tako i meni se shot pokazo bolje. Krivo si samo reko za c16 jer on je jači od njih, jedino city 16 za kojeg se još nezna jel slabiji malo od narda ili malo jači
DvdAerox:
Da, i ja sam vidio puno razjebanih narda, popucali najcesce na grani, a ovaj moj shot kolko vibracja trpi jos je dobar, jedino sta sam dao varit malo nosac i onaj dio poslje lonca da nebi puklo i pokazalo se dobro!
gumy:
imao sam dva shota, jedan nije nijednom puko, drugi je puko 6-7 puta sve zajedno, od frenda nardo isto popuco na kraju komplet grana pukla ispod prigušivača...
XSH_tuned_MHR:
haha kad imamo dobre ceste ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju