Tehnički kutak > Tuning skutera

Otisla kurbla ili zaribo???

<< < (3/6) > >>

Punisher:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Srpanj, 2007, 16:48:09 ---
--- Citat: MARINO - 18 Srpanj, 2007, 16:23:06 ---motor nema simtpome zaribavanja,kotac nije zablokiro a kurbla propada...

--- Kraj citata ---

Kotac se uvijek vrti jer nije kuplung spojen na zvono. Najvjerojatnije se ipak radi o zaribavanju.

--- Kraj citata ---
Imaš pravo...

Znat će tek kad otvori deklo  :binkybaby:

MARINO:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Srpanj, 2007, 16:48:09 ---
--- Citat: MARINO - 18 Srpanj, 2007, 16:23:06 ---motor nema simtpome zaribavanja,kotac nije zablokiro a kurbla propada...

--- Kraj citata ---

Kotac se uvijek vrti jer nije kuplung spojen na zvono. Najvjerojatnije se ipak radi o zaribavanju.

--- Kraj citata ---
a da moguce da je i zaribo,mislim da me ceka mijenjanje lezajeva radilice,nadam se samo tome jer ako je termo grupa ugrozena... :sad1:
a i u servisu su rekli da radilica lupa,neznam po cemu ali kazu po zvuku

3alfa3:

--- Citat: MARINO - 18 Srpanj, 2007, 17:06:37 ---a da moguce da je i zaribo,mislim da me ceka mijenjanje lezajeva radilice,nadam se samo tome jer ako je termo grupa ugrozena... :sad1:
a i u servisu su rekli da radilica lupa,neznam po cemu ali kazu po zvuku

--- Kraj citata ---

Sasvim sigurno se ne radi samo o lezajevima radilice jer propadanje kurble je vezano uz termo grupu (nedostatak kompresije). Moguce da je komadic lagera zavrsio u cilidru i da je to problem koji te muci kad kazes da je radilica imala lufta. Najvjerojatnije se radi o iglicastom lageru radilice koji se raspao, a moguce da se radi i o kuglicnimlezajevima radilice  (u tom slucaju se komadiz kaveza lagera razletio i zavrsio u cilindru).

Inace, pojam lupanja radilice se najcesce veze uz luft klipnjace kad ode iglicasti lezaj.

MARINO:
stariiiiiiiiiiiii moj...prvo skidanje dekla da vidim dali je kurbla ako nije onda masina dole i komplet rastavit...*****u nikako da dođe susjed da odem po sr-a... :sad1:

Ovako je tocno bilo,motor mu je stao kao da je nestalo benzina,jednostavno se zagusio i kad ides zakurblat ovako bude:prvo zapne dosta jako,i onda naglo propadne??? :sad1:

Punisher:
Moguće je ovako nagađati u besvijest što bi moglo biti, odi po skuter i po redu sve gledaj pa ćeš znati...

Želim ti sreću da nije veliki kvar  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju