Tehnički kutak > Tuning skutera
Otisla kurbla ili zaribo???
iks008:
slicno se i meni dogodilo, razletjeli se neki lageri u radilici. sad otvori to i zakreni kurblu za pola kruga prema gore. tak ce ti upaliti,al neznas do kad ces ga tak voziti jer ce se opet dogoditi isto. zato ti je najbolje da uzmes alat sa sobom i vozis se dok ide, usput popravljas. najjeftiniji nacin. mozda ce ti biti malo iritantno jer meni se gasio svakih 3-5 km.
igor.sb:
--- Citat: iks008 - 19 Srpanj, 2007, 13:43:16 ---slicno se i meni dogodilo, razletjeli se neki lageri u radilici. sad otvori to i zakreni kurblu za pola kruga prema gore. tak ce ti upaliti,al neznas do kad ces ga tak voziti jer ce se opet dogoditi isto. zato ti je najbolje da uzmes alat sa sobom i vozis se dok ide, usput popravljas. najjeftiniji nacin. mozda ce ti biti malo iritantno jer meni se gasio svakih 3-5 km.
--- Kraj citata ---
big lol na ovo sve
btw...lijepe sise
P.A.L.A.C:
--- Citat: igor.sb - 19 Srpanj, 2007, 16:49:30 ---
--- Citat: iks008 - 19 Srpanj, 2007, 13:43:16 ---slicno se i meni dogodilo, razletjeli se neki lageri u radilici. sad otvori to i zakreni kurblu za pola kruga prema gore. tak ce ti upaliti,al neznas do kad ces ga tak voziti jer ce se opet dogoditi isto. zato ti je najbolje da uzmes alat sa sobom i vozis se dok ide, usput popravljas. najjeftiniji nacin. mozda ce ti biti malo iritantno jer meni se gasio svakih 3-5 km.
--- Kraj citata ---
big lol na ovo sve
btw...lijepe sise
--- Kraj citata ---
jos veci lol
:notworthy: :notworthy:
SlowRider:
--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Srpanj, 2007, 17:23:24 ---
--- Citat: igor.sb - 19 Srpanj, 2007, 16:49:30 ---
--- Kraj citata ---
big lol na ovo sve
btw...lijepe sise
--- Kraj citata ---
jos veci lol
:notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Posto kila lubenice?
MARINO:
Evo da se javim,posto radim od cijeli dan tek danas sam skinuo deklo i eto iznenađenja,remen rascvjetan i zapetljan u variomat i to je razlog zasto nije htjeo kurblat ali kad se malo jace skocilo na kurblu bi proslo,znaci od pocetka sam s jedne strane bio u pravu,ako motor moze zakurblat znaci da nije zaribo i tocka,a cigani u servisu uopce nisu promijenili remen...Cvajko motori Crikvenica-Fuseri do bola :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju