Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kymco s auspuhom je brzi samo u krajnjoj...Kimco agiliti ima obicnu gy6 dugi blok masinu i clan agil koji ga ima kaje se samo zbog slabasnosti, meni motor i nije ruzan, a kvaliteta plastika, ovjesa i sitnica naspram ostalih kineza je bolja...
ovak aj procitao sam sve i sada cu da ti kazem. 1 kolko sam ja zakljucio ti si 93 godiste jel tako? mislim nepisu ti godine pa sam to zakljucil po tvom nicku.Prvo stari ti vjerojatno nista nije duzan jer te je skolovao i hrani te i nisi ti njega napravio nego on tebe. Pa prvo imaj malo kulture prema roditelju..2 kupit polovan skuter(auto) ili bilo kakvo vozilo moze te bacit u trosak da ces potrosit para i para da si mogao uzet neki novi jebeni skuter..3 tu ko dijete places nece mi ovo nece ono..To se vidi da si nezreo..U moje vrijeme kada su se vozili tomosi kada od skutera nije bilo ni s bio bi sretan da mi je stari kupio onog tomos toria..Tako da Budi sretan da se budes imao na cemu uopce i vozit..Ja sam kupio stalkera pa sam na servise i na popravke spucao oko 7000kn odkada ga imam.. Znaci 5000 sam platio skuter +7000 eto sine moj 13 000kn..
u neku ruku si upravu ali čovjek zna šta hoće a taj 50 4t je baš dno performansi, ne postoji ništa sporije i tromije i šta da mu stari uzme, mogu se kladit da nebi nikad sjeo na njega
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
pa ak je tebi duzan pare nek ti ih vrati i ti kupi kaj zelis..ipak su tvoje pare.....