Pozdrav! Imam jedno pitanje i problem očito nerješiv za servisere kod mene u Osijeku. Vlasnik sam skutera Piaggio NRG (crno zeleni), starog godinu i pol dana. Skuter je održavan, redovno servisiran i nije udaran(prešao 3600km). Od kad sam ga kupio imao sam problema kod paljenja, kad bi stajao na nogaru i ja ga upalim obrtaji bi skočili kao da je netko dodao gas i nakon nekoliko sekundi to bi prestalo. U servisu su problem otklonili, nakon što sam tri puta išao tamo zbog istog problema, uz objašnjenje da je sajla gasa bila previše zategnuta. Sadašnji problem je da mi skuter nekad neće upaliti koliko god se ja trudio. Jedan dan upali, sutradan nikako. Pokušavam upaliti klasičnim načinom i ništa, pokušavam na kurblu i ništa. Danas (13.07.) sam ga dovezao kući od servisera, gdje su mi rekli da im je izvrsno palio svo vrijeme koliko je bio tamo (3 dana) i nisu ga imali potrebe rastavljati, jer kako kažu, nisu vidjeli nikakav problem. Molim Vas da mi ako ništa drugo kažete da ne znate o čemu se radi, jer iskreno počeo sam sumnjati u stručnost servisera. Ovako ću bar znati da su mi to rekli profesionalci. Ispričavam se zbog (pre)dugog pisma, na
žalost ne razumijem se previše u motore pa sam mislio da će sve što se s motorom dešavalo od kada sam ga kupio biti bitno.
Unaprijed Hvala, Dario, Osijek.