Tehnički kutak > Napravi sam

aprilia sr,reparacija prednjih amortizera(zamjena semeringa i ulja)

<< < (9/12) > >>

SR:
Isti vrag stavio sliku il oznaku, nikakva nauka, no rekoh da cu stavit kasnije kada dodjem do skutera.. jer nisam skuter u stanu rastavljao ne.. A svi ostali postovi su samo odgovor na postove drugih forumasa... "bokte"

Grale:
Onda rastavi i traži po dimenziji, i ja sam tak radil pa se nisam žalil tih par dana dok mi semerinzi nisu stigli.
Stavi sliku tuba ili pročitaj slovo pa ćemo ti gotovo sigurno reć dimenziju, ili ako uspiješ proguglaj prije nego mi to uradimo prije tebe.

steeef:
napisal sam to zato jer možda doma imam baš one semeringe koi idu na tvoju vilicu i to nove zapakirane..

a ovo da se nemru nać orginalni semerinzi je čisto sranje jer sam ih ja kod sebe na poslu u piaggiu naručil..
fino dok otvori se stranica s vilicom daje ti 3 opcije sa slovima S, M i K tak da nikak nemreš fulat i dobiješ orginalne..
čekali ih jesmo 2 3 tjedna al smo dobili kaj smo tražili.

SR:
A eto sta da ti kazem, napisao sam danas koga sam zvao i sto su mi rekli..

Uglavnom, uskoro stavim oznake vilice pa eto ako imas doma iste ja ih drage volje kupim od tebe vec sutra  :icon_thumright:

Grale:
Kak veli štef, da si daju truda malo ovi u servisima bez problema se nađe.
Ako ti je oznaka K(kaifa) na tubu, onda ti ovi njegovi odgovaraju.

Da ti pomognem sa traženjem, na dolje navedenoj slici.
Kak stoji ovaj imbus šaraf od osovine kotača, malo dole lijevo ti piše slovo,znači skroz na dnu.
Javi slovo pa ti damo dimenzije :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju