Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 3gs 3.1.3 firmware zajeb
neer:
ma znam citao sam po forumima daju neke tutoriale ali sve za mac jbg moram si kupit jednog hahahah..ma jebe mi se kupit cu tmobile karticu a ako budem trebao neku aplikaciju dat cu starom para a uzet s appstorea sta trebam ..a ovaj 3.1.3 se cini jako dobar firmware..nije meni do jailbrake i aplikacija to mi je filo fensi prvih par dana da mi samo unlocka da mogu vip dao bi dusu.nevolim mjenjat broj
[SB]Replica 180:
jbs mi sve stvarno si vol ::) ::), meni 3.1.2 radi preeedobro! samo sto cemo teze restorati ubuduce :(
sven_vx:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 14 Veljača, 2010, 15:23:05 ---jbs mi sve stvarno si vol ::) ::), meni 3.1.2 radi preeedobro! samo sto cemo teze restorati ubuduce :(
--- Kraj citata ---
takoder..nemam nikakvih zamjerki.. ;D
neer:
ma idiot sam jebes mi sve a na svakoj stranici fino naglaseno NE UPDATE-at a jbg sad je gotovo sutra po tmobile karticu i cekat da izadje polomljenizatvor za 3.1.3 .ali da klosari nisu projenili baseband sad bi ovaj jailbrake od blackraina funkcionirao klosari iz applea sve moraju sjebat,a kao to su neke sitne zakrpe hahah da bas sitne
[SB]Replica 180:
--- Citat: neer - 14 Veljača, 2010, 19:06:37 ---ma idiot sam jebes mi sve a na svakoj stranici fino naglaseno NE UPDATE-at a jbg sad je gotovo sutra po tmobile karticu i cekat da izadje polomljenizatvor za 3.1.3 .ali da klosari nisu projenili baseband sad bi ovaj jailbrake od blackraina funkcionirao klosari iz applea sve moraju sjebat,a kao to su neke sitne zakrpe hahah da bas sitne
--- Kraj citata ---
JB ce vjerovatno u skorije vrijeme, ali unlock sumljam..... znamo koliko smo cekali unlock za 2.2 ( skoro pola godine )
tak da si u banani! moze se vraititi FW na 3.1.2 , ali baseband ne mozes vrati , tak da ti opet to za unlock ne igra ulogu! :( :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju