Ostalo > Svijet računala i mobitela

iphone 3gs 3.1.3 firmware zajeb

(1/6) > >>

neer:
jel ko s foruma nasjeo i update-o firmware ?? ja jesam i kajem se nema u sljedecih nekoliko mjeseci jailbrakea koji sam ja kreten sad ljepo iphone u kutiju i cekat dev  team i malog frodu black raina da napravi neko sranje ..kako sam lud danas pa to nije normalno..ak neko zna o cemu pricam neka kaze neke novosti ako se bar moze downgrade napravit na 3.1.2 firmaware sto cisto sumnjam ali ako neko ima kakav tutorial  neka podijeli ja cu biti testni kunic ko ga jebe  :dontknow:

aeroxtuning:
ne znam zašto si to cackao,meni onako kako sam ga kupio izvrsno funkcionira,prijatelj me zvao da mi ga napuni svim i svacim,ali mi se ne da ic stvarno,imam slika i muzike i to je to...  :dontknow:

sven_vx:
ja imam 3.1.2 softver i radi jebacki..samo sta kada sam napravio jaillbreak preko blackra1n-a,kada mi se ugasi ga moram preko kompa palit..za to cekam patch da izade i sve ce bit super.. :)

kaj nemres napravit Restore??da vrati iphone na tvornicke postavke!!

neer:
ma jok firmware je 3.1.3  onaj brj modema se promjenio i mos ga jebat ,,,sad moram cekat da izadje neki unlocker ili nabavit tmobile karticu da bar bude u pogonu za slike i muziku jbg ...ej bjesan sam

nisam nista cackao danas otisao neke slike stavit i tako kad vidim izasao novi firmware i ode ja to instalrat  a nisam pojma imao da jailbrake nece radit na novom firmawareu....ali radi iphone ko uvijek mozda cak i bolje sta ja znam..ma kupit cu si simpa paket i teraj dalje ko ce se zajebavat vise s tim kisama crnim

sfreak:
jbg, sad znas za svaki put dalje da ne odmah ic na upgrade...

ja zbog istog problema kao i sven_vx nisam jailbreakao dok ne izmisle da se zaobidje tethered, pa sam zato i upgreadao na 3.1.3.

btw jailbreak na 3.1.3 je moguc ali samo za mac korisnike, ne i za windows...za sad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju