Tehnički kutak > Tuning skutera

tp kajla??

<< < (6/7) > >>

bakija:
znam da je tema dugo "mrtva" na nju sam slućajno naletija i zainteresirala me je... pa imam jedno pitanje kako u navedenom piše kad se pomakne kut paljenja u naprijed dobije se na snazi...tu piše da je poželjno pomaknuti paljenje na jaćim setupovima tipa due+,tpr ili HE nebitno.....dali bi bilo pametno i dobro to napraviti u mom slućaju ....runner: trophy,reverse malo otvoreniji i dell 19......hvala.....

Crazy Kuree:
Da osjetit ćeš promjenu kao i na jačem setupu. no thx

bakija:
 a dali će možda doći do nekih nuz pojava rupa na klipu ili nešto što mi se neće sviđati...i dali je potrebno još nešto promjeniti tipa veća-manja dizna...ili da je stavim bez brige i vozi......

ivanm:
na minarelliju još i dobro radi al na piaggiu ne baš... ja sam imao na svom i nisam mogo naštelat ler, stalno se zaletavao..
i grijao se više nego obično..
tp kajla je smišljena da radi sa top-ovim variabilnim cdi-jem a ne da se koristi sama po sebi... eventualno se zakreće paljenje na due+ ili sličnim midrace kitevima za 3°..

bakija:
onda neka stoji originalna...a dali bi što dobio sa top-ovim variabilnim cdi-jem koliko je pametno staviti to na trophyja...i koliko on košta kakav bi bio omjer uloženo dobiveno....hvala... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju