Tehnički kutak > Tehnička pitanja

vise tehnickih problema sa skuterom

<< < (2/2)

wonderkid:
ak puca iz spuha probaj onda zamjenit svjecicu i obavezno ocisti frgu

mario_f15:

--- Citat: iwcha - 10 Veljača, 2010, 17:58:33 ---a probat cu sad jedno popodne..e i ovako...vozio sam bez zadnjeg blatobrana bilo mokro ..kisa..i voda mi polijala sve..sad skuter je ostajao bez gasa..vozim ga pod punim i odjednom smanji gas i to do kraja..moro sam cekat skoro da stane nego prije opet primi gas..i to svakih 5 metara..sta bi to moglo bit..jel bubina..ili sta je bilo..i da uu to..is auspuha puca i to jako..zato me malo strah..da cujem sta bi moglo biti

--- Kraj citata ---
:toothy12:
malo vode uslo....vrati taj blatobran ako se vozis po kisi
precisti karb
svjecicu vidi,kabal,lulicu :icon_biggrin:

iwcha:
vidjet cu..sve cu to pregledat...vratio sam blatobran i nadam se da bude sad ok..radio bi under tail..al neznam kako ni nis..citam tu po forumu to..al nemam bas takve volje hehe..a ovo sta se tice motora slozit cu nesto...e da..i pitam za taj remen..jako je opusten kad sam izvadio ovo dole..jel to treba tako biti ili sta..

mario_f15:

--- Citat: iwcha - 10 Veljača, 2010, 19:30:48 ---vidjet cu..sve cu to pregledat...vratio sam blatobran i nadam se da bude sad ok..radio bi under tail..al neznam kako ni nis..citam tu po forumu to..al nemam bas takve volje hehe..a ovo sta se tice motora slozit cu nesto...e da..i pitam za taj remen..jako je opusten kad sam izvadio ovo dole..jel to treba tako biti ili sta..

--- Kraj citata ---
ma dobro je to sve
pregledaj taj karb..
precisti ga,i posteluj ponovo..
 :icon_biggrin:

iwcha:
e ljui ajd da cujem jos nes...reko mario da uzmem neki kit..sta da uzmem..ta peda je kineski minerelli..veli se da je kopija od rox-a..neznam al tak sam cuo...uzeo bi kit i neki spuh..sta preporucate??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju