Tehnički kutak > Tehnička pitanja

vise tehnickih problema sa skuterom

(1/2) > >>

iwcha:
evo vec mi je dosta tog cviljena i neznam vise sta da radim..skuter je vec poceo i gubiti na ubrzanju..ugl..kad krecem..nes u zadnjem kotacu ili tam negde..cvili u pm..pogotovo kad krecem na brijegu ili sa 2..dns sam malo se vozio(znam da nije vrijeme)al ubija me to..ajd ljudi pomozite..nemam pojima sta je to..jer sad i kad krece jako uspori i vise nije kao prije
radi se o Pedi speed fire..tnxx

Drnda:
zvono i kuplung su ti problem, rastavi pa malo kuplung sa grubim smirglom prodji ili narezi malo da ne klizi u zvonu i trebalo bi biti ok..

iwcha:
hmm..nes sam gledao i odserafio dole blok..i onaj remen...bio mi je otpusten i to dosta..jel to mora tako biti il ima i to možda nekakve veze..a to s kuplungom.kako,di??

radomir.g:
Ovo osmirglaj grubljom smirglom.. Mada ako je los kvalitet pakni opet cee skripiti posle nekog vremena.

iwcha:
a probat cu sad jedno popodne..e i ovako...vozio sam bez zadnjeg blatobrana bilo mokro ..kisa..i voda mi polijala sve..sad skuter je ostajao bez gasa..vozim ga pod punim i odjednom smanji gas i to do kraja..moro sam cekat skoro da stane nego prije opet primi gas..i to svakih 5 metara..sta bi to moglo bit..jel bubina..ili sta je bilo..i da uu to..is auspuha puca i to jako..zato me malo strah..da cujem sta bi moglo biti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju