Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
Reponja:
Jesi opet nasjeo pa je ovaj post bio uvod u "Bog će im platiti, jer ja sigurno neću!", ili si
ih na vrijeme skužio? :toothy12:
Već duže vremena hvataju na stalnim lokacijama, i to mi čini vožnju čudnom. Na niti
jednoj ravnici (3. Maj, Pećine u oba smjera, Krnjevo/Turnić, Kostrena/Urinj...) ne
opalim gas, a po zavojima gdje znam da se ne mogu smjestiti - ožeži!
Sve to kužim, propisi su jednaki za sve, proračun se mora napuniti, ali da moraju
stavljati ograničenje od 40km/h na Pećinama, 50 uz 3.Maj i ne moraju...
Pobogu, samo čekam kada će se neki pametan sjetiti hvatati po zaobilaznici prije
nego skinu onu retardaciju od 60km/h.. ::)
Loris Ri:
Hahahahaha
nene ovaj put je bilo ugodno druzenje i malo razgovora :icon_tongue:
izmjerena brzina od 32 do 34km/h :toothy9: :toothy9:
Reponja:
--- Citat: Loris Ri - 12 Svibanj, 2012, 19:32:24 ---...
izmjerena brzina od 32 do 34km/h :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
32-34 iznad ograničenja ili si tipkao poruku u vožnji, pa vozio perifernim vidom? :toothy12:
Nezz za vas, ali meni je full neobično kada me policajci zaustave u rutinskoj kontroli,
provjere podatke, zapišu, pa odem bez da sam dobio ikakvu kaznu... Nekako imam
čudan osjećaj nakon toga, kao da su me zaboravili maltretirati za neke plastike na
skuteru i desni retrovizor..
SPecial:
--- Citat: Reponja - 12 Svibanj, 2012, 19:09:19 ---Jesi opet nasjeo pa je ovaj post bio uvod u "Bog će im platiti, jer ja sigurno neću!", ili si
ih na vrijeme skužio? :toothy12:
Već duže vremena hvataju na stalnim lokacijama, i to mi čini vožnju čudnom. Na niti
jednoj ravnici (3. Maj, Pećine u oba smjera, Krnjevo/Turnić, Kostrena/Urinj...) ne
opalim gas, a po zavojima gdje znam da se ne mogu smjestiti - ožeži!
Sve to kužim, propisi su jednaki za sve, proračun se mora napuniti, ali da moraju
stavljati ograničenje od 40km/h na Pećinama, 50 uz 3.Maj i ne moraju...
Pobogu, samo čekam kada će se neki pametan sjetiti hvatati po zaobilaznici prije
nego skinu onu retardaciju od 60km/h.. ::)
--- Kraj citata ---
Pre vise je djece na toj dionici preminulo od strane vozaca. Nisam bas uzoran vozac,cemu mogu svjedociti kazne,padovi itd itd,ali u gradu je ogranicenje 50km/h i tu se mozes provesti do 70 da te ne kazne,sve se ostalo kaznjava.
Reponja:
Pećinama i potezom Novi List-Mlaka se ne možeš provozati 70 bez globe, provjereno :toothy3:
Mjesta gdje ima djece bi trebalo usporiti cik-cak lažećim policajcima (da ih se polako može zaobići),
ali to će kod nas zaživjeti kada svi budemo lebdjeli...
Nego, ide netko od vas na susret Griffonsa na Krku, u Dobrinju? Razmišljam se, ali svi od moje ekipe
su truli i/ili lijeni...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju