Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (12/117) > >>

zL!Ko:

--- Citat: benelli - 13 Veljača, 2010, 18:38:21 ---evo mene s platka,sve u svemu bilo je dobro osim sto je po jednog frenda morala doc gorska služba spašavanja :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:laughing9: :laughing9:, tako jedan moj frend. doso na platak, kupio kartu, doso na vrh radeseva i krene i izleti tamo sa desne strane u provaliju. Nekako se izvuce jedva gss i brizan od 10 do 4 popodne pio čaj u domu hahaha, kaze da u zivotu nije tolko caja popio :laughing11: :laughing11:

benelli:

--- Citat: zL!Ko - 13 Veljača, 2010, 19:35:27 --- :laughing9: :laughing9:, tako jedan moj frend. doso na platak, kupio kartu, doso na vrh radeseva i krene i izleti tamo sa desne strane u provaliju. Nekako se izvuce jedva gss i brizan od 10 do 4 popodne pio čaj u domu hahaha, kaze da u zivotu nije tolko caja popio :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
a dobro to se desilo skoro u 3h jer kad nam je dosadila staza isli smo ono ispod sedeznice đir,onda tamo kad ides na vrh radaseva sa desne strane di nije otvorena staza,pa smo onda isli po turistickoj , vidimo jednu dobru nizbrdicu onako među drva i nismo mogli odolit , uglavnom rokno je a posto nismo noslili svoje skije od doma iznajmili smo tamo i nisu mu dobro namjestili ono da kad padnes da se odvoje pa se kotrljao sa skijama i sjbao koljeno

zL!Ko:

--- Citat: benelli - 13 Veljača, 2010, 20:35:58 ---a dobro to se desilo skoro u 3h jer kad nam je dosadila staza isli smo ono ispod sedeznice đir,onda tamo kad ides na vrh radaseva sa desne strane di nije otvorena staza,pa smo onda isli po turistickoj , vidimo jednu dobru nizbrdicu onako među drva i nismo mogli odolit , uglavnom rokno je a posto nismo noslili svoje skije od doma iznajmili smo tamo i nisu mu dobro namjestili ono da kad padnes da se odvoje pa se kotrljao sa skijama i sjbao koljeno

--- Kraj citata ---

jesi iso na radesevo al na ono di je dubok snijeg, kad sides sa sedeznice pa odmah desno ako me razumis xD, meni to najjaca staza

benelli:

--- Citat: zL!Ko - 13 Veljača, 2010, 20:52:43 ---jesi iso na radesevo al na ono di je dubok snijeg, kad sides sa sedeznice pa odmah desno ako me razumis xD, meni to najjaca staza

--- Kraj citata ---
pa o tome ti govorin,bilo smo najprije tamo po stazi otvorenoj(ova jedina koja je u funkciji) cijelo jutro pa nam je dosadila i poslje podne smo isli par puta odmah ispod sedežnica isto je ful dobro,onda smo isto dva puta isli tamo di ti govoris po toj stazi sta niej otvorena kad siđeš sa sedežnice odma desno ali ipak je meni bolje odmah ispod sedežnica :icon_thumright:

Sauron:
alo,ste živi judi ? :toothy10:
bil san sada đir do grada,nas 5 i počne padat fakin kiša,napokon se malo skupimo i điramo pa nas ovako kiša sjebe... :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju