Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
Sauron:
--- Citat: zL!Ko - 18 Ožujak, 2010, 21:29:22 ---pisao jucer, danas smo oslobodjeni nemam pojma zasto xD...al sutra opet se po staron :angry9:
gres za vikend neki djir ili? ja bas razmisljam kamo bi al niman ideu ???
--- Kraj citata ---
hodi zmanun do brseča,tamo je ona najbolja cesta,da vidimo kako ideš sa grunnerom po zavojima :glasses9: :laughing7:
ja ti do brseča onako laganini,tu i tamo malo brže ali čim u mošć. dragi počne ona cesta odma niža i pun gas,ispod 80-90km/h nema po onim zavojima :)
zL!Ko:
a iso bi al znaci opet djir od skoro 200km kao na metu..znaci treba mi oko 150kn ako ne i vise, a nije bas da ih imam xD...
e pa cestu za brsec znas vec napamet, mislim da bi bilo u redu da istrazis onu prema ck :glasses9:
Sauron:
--- Citat: zL!Ko - 18 Ožujak, 2010, 22:45:15 ---a iso bi al znaci opet djir od skoro 200km kao na metu..znaci treba mi oko 150kn ako ne i vise, a nije bas da ih imam xD...
e pa cestu za brsec znas vec napamet, mislim da bi bilo u redu da istrazis onu prema ck :glasses9:
--- Kraj citata ---
da ali ja idem do brseča jer idem kod none za vikend,tamo malo offroadam :icon_tongue: ;D
nisam dugo bio na tu stranu prema crikvi...ići ćemo ja i ovaj frend sa bivšom nsr-kom i još par njih :frajer:
sad moran poć va ovu fakin školu,jbnti međusmjenu :angry7:
zL!Ko:
--- Citat: Sauron - 19 Ožujak, 2010, 09:16:33 ---da ali ja idem do brseča jer idem kod none za vikend,tamo malo offroadam :icon_tongue: ;D
nisam dugo bio na tu stranu prema crikvi...ići ćemo ja i ovaj frend sa bivšom nsr-kom i još par njih :frajer:
sad moran poć va ovu fakin školu,jbnti međusmjenu :angry7:
--- Kraj citata ---
ti u medjusmjeni a ja doma odmaran, gotov za danas xD...ala gren pasa setat pa spat,,,pozdrav svima u medjusmjeni u reziji haha
benelli:
kadi ste pendehosi :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju