Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (72/117) > >>

zL!Ko:
sjecam se davnih dana kada je ovo bila naj aktivnija tema,, a sad :'( :'(

SPecial:

--- Citat: zL!Ko - 15 Ožujak, 2010, 23:10:54 ---ma mislim da ti pase sve to sta su ti rekli. Na runneru sam ih imao par i svaka je imala lufta. Sad imam neku buzeti krom vono i opet ima lufta na prihvatu...
kad ce sp na cestu?

--- Kraj citata ---

Zar i ti znas za projekt?
Uskoro ce na cestu,sutra ili prekosutra idu na farbanje hrapave plastike i pripremaju se ostale i nakomn cca tjedan ipo smirglanja idu i one na farbanje,sve je nabavljeno+sta moram napraviti prirubnicu,ali to je lako.

zL!Ko:
pa znam da slazes sp-a. al neznam dal je seriala il sta.. i znam da farbas plastike..doleti do ck jedan dan kad slozis, pa neki djir, vamo-tamo xD

SPecial:

--- Citat: zL!Ko - 16 Ožujak, 2010, 23:43:07 ---pa znam da slazes sp-a. al neznam dal je seriala il sta.. i znam da farbas plastike..doleti do ck jedan dan kad slozis, pa neki djir, vamo-tamo xD

--- Kraj citata ---

To bi mogao jer mi nije gust kruzati po gradu,a i ceste su nikakve. Ima ih dobrih ali.....
bio sam pred dva tri vikenda tamo u CK s autom. Nego znas li Dodota? Vozio je trke itd. Iznad magiostrale zivi

zL!Ko:
naravno da znam, druzi se sa ekipom skojom sam radio cjelo ljeto..Ima on sta djelova?, stalno da cu ic do njega al nikako da se zaletim gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju