Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (69/117) > >>

benelli:

--- Citat: Sauron - 11 Ožujak, 2010, 22:08:45 ---ma ki će ti ča srat,prideš gore i sprdaš se,nami ne seru z motori i auti pa neće ni vami z bordun sigurno :icon_thumright: :)
ali neće bit toliko snega,sve će se otopit,malo je bela učka ali to je niš :(

--- Kraj citata ---
a znam jbg,ono kad je bilo sada nedavno pola metra ja san ša priku ucke sa auton kad san bija u rijeci i bilo je baš super za se spuštat sa bordom :headbang:

zL!Ko:

--- Citat: Sauron - 11 Ožujak, 2010, 21:30:45 ---lol zliko ti si non stop online,svaki put kad pasan non stop si tu xD :toothy12: :toothy12:
ili morda pustiš komp takan pa ...? ;D
ja san se điral malo danas,250km je palo u 2 šetimane z kmx-un,danas već po zadnjen malo vozil  :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma ujutro upalin na mobu pa zaboravim, tek kad idem doma skuzim da sam cjelo vrijeme na netu,, al nista ne kosta(zivio tele2 ;D) a popodne ovako tu i tamo dodjem kad neman sta drugo za radit....

ma ja sutra isto motoron u skolu, dopizdio mi cipelzug :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Sauron:
meni je škola 2,5km od kuće i opet idem s motorom,neda mi se busom ni pjege...
sad idem spavat,sva sreća da imam popodne školu,malo se naspavat :ljetodobar: see ya pendehos ;D

zL!Ko:
pff, pa 2.5km na noge napravim u tjedan dana. a da bi dva put na dan :laughing11:
ni neznam kolko mi ima do skole, 14 min pjeske, 2.30 motorom xD

benelli:
ja imam 15 km do škole :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju