Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
--- Citat: Sauron - 04 Ožujak, 2010, 21:43:32 ---xD :laughing9: ;D
po domaći bi bilo skuterznutri xD :laughing7: :laughing7:
nene odustal san od prodaje,nakon današnje lude vožnje sam reko j*beš sve,makar bankrotiro taj motor ću zadržat :) :icon_thumright:
moram obavezno stavit topić od nsr-a jer se čuje ko apn motor a i ljepši mi je taj,malo veći i karbonski
stavio bi i volan drugi,onaj kao malossi i taj đir u nekoj boji,onu acerbis masku,sad su jeftine po nekih 50eura se već mogu nać i taj đir :headbang:
ma ja švičen totalno,popizdil san aš nisan imel niš šoldi i sad neš kombiniran i ipak ostaje motor :toothy12:
a jednostavno pendeho,ča ćeš :laughing9:
--- Kraj citata ---
dobar si onda ako pocnes ko ja sa dtom-prvo guzu od crke leda zadnje svijetlo,onda gianelli cijeli spuh pa onda prednju masku od ufa,štitnici ufo i bio je avijon ali kada se sjetim koliko je para potroseno i nakraj ukad sam ga dovrsio nakon 2 mjeseca ošo
benelli:
i da ne zaboravim volan,onda farbanje ma ima toga neda m ise ni pisati toliko a da ne pricamo mašina....
Sauron:
ma nema veze,meni je to zakon stari moj,jbš sve pare,koliko sam i u nsr-a utuko,kupio cijelog drugog da ga napravim kako spada pa mi nije žao :icon_thumright:
samo mi daj nabaci slike jer nemogu nać na 125cc forumu,moram vidjet tu tvoju dt :o :o :toothy3:
onako rep neki od crossa ili original pustit,tablicu stavit onako da stoji pod kutem na van,tako mi najljepše izgleda,taj far napred,auspuh bi možda nabavio ali zasad samo topić stavit,mašina sve original,generalnu napravit,volan drugi i to je to,ionako mi ne radi urica od okretaja,znam motor po sluhu a ventil osjetiš kad te počupa :icon_tongue: :icon_tongue: ;D
benelli:
evo jedna slika koju imam na kompu ali to nije konačni proizvod još fali maska i štitnici za ruke,a niti u tem ina 125 clubu nisam stavio slike sa štitnicima i maskom ali kad ih nađem postat ču ih ovdije
http://www.imagesforme.com/show.php/462593_DSC00125.JPG
http://www.125cc-club.com/php/viewtopic.php?f=18&t=4478
Sauron:
lol pa to sam ti ja komentiro :toothy12: :toothy3:
zakon je motor,to od cr-a prednji blatobran ? prej*ben je :notworthy: :notworthy:
jedino doboš iza,da je bar disk :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju