Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (5/117) > >>

benelli:
u novigradu nesto sitno pada,najavili su da ce po noci ui ujutro padat tak oda je cr-ka spremna pa sta bude bude :icon_biggrin:

DvdAerox:
u Porecu sada pada snig hahahaha, samo da ga bude sutra pa ce se zlajfat  ;D

Iwo SR Tuono:

--- Citat: SPecial - 10 Veljača, 2010, 19:59:12 ---od prosle godine    :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Zamisli,nisu pustili Thompsona u arenu. Recite Pulezani tko je to zakuhao,tko je kriv/zasluzan za to?
Iwo,moraju li roditelji ispunjavati pristupnicu za klub i forum ako sam punoljetan?

--- Kraj citata ---
da,i mene moraju osobno nazvat.
Treby ti jos kopija osobne,indexa ako studiras il potvrda o radu ako radis,potvrda o nekaznjavanju,kopija prometne,broj kreditne kartice i to je to  :toothy12:

SPecial:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 11 Veljača, 2010, 00:05:00 ---da,i mene moraju osobno nazvat.
Treby ti jos kopija osobne,indexa ako studiras il potvrda o radu ako radis,potvrda o nekaznjavanju,kopija prometne,broj kreditne kartice i to je to  :toothy12:

--- Kraj citata ---

A sta ce vam sve to?
Iako nisam kaznjavan niti slicno,ali od svih tih jebada neda mi se uclanjivat,iako bi volio citati sto sve pisete tamo,jer su tamo mnogi moji poznanici,ali jbt treba mi tjedan dana dok sve to prikupim.

Sauron:
mogo sam i ja ktm-a sx 250 kupit za 2000kn ali mi se neda u to ulagat...non stop moraš ovo ono a to je samo rupa bez dna,enduro motor ljepo registriran,po cesti se vozikaš,skreneš s ceste i opet gas,to je meni zakon stvar :)
ktm je isto bolestan,plastike od novijeg tipa a ktm je 1991. godište,sad je nova boja original KTM gore,mašini treba samo ventil stavit i to je to,ostalo je sve dobro,klip ako ima 10h napravljenih,bio mjenjač na slaganju u splitu,super je sve,isplati se uzet ali onda bi trebalo kasnije lančanik,lanac,gume,ovo ono i to sve drek,neam ja toliko para za to...
evo tu slika kad je bio na slaganju

tom motoru ne treba 1. brzina,non stop 5. puni di oćeš pun gas i u niskima ide full odlično,sad ne jer je bez ventila ali inače je brutala i pol motor :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju