Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (37/117) > >>

benelli:

--- Citat: zL!Ko - 28 Veljača, 2010, 21:22:27 ---a bio sam 2 red od ceste. Prvo Ivov sr, pa 2 firefoxa pa moj runner. http://img140.imagevenue.com/img.php?image=91001_100_5168_122_44lo.JPG

Ja sam uvijek za neki djir, samo da se dog tjedan,2 ranije da ne skupljam za bengu u zadnji cas :frajer:
jeste vi bili na toweru?

--- Kraj citata ---
puležani su išli u tower ali oni su odmah nakon meka,a mi iz novigrada smo nakon brseča krenuli doma
--- Citat: Sauron - 28 Veljača, 2010, 21:30:29 ---ćeš doć ovaj drugi tjedan na offroad u labin tj. šta nećeš vozit ti ? :icon_scratch:
ja i par frendova ćemo doć,obožavamo crossere pa to nećemo propustit sigurno :toothy11:
@zliko-a nisam ni skužio tvog runnera,ma općenito nisam ni gledo baš te usisivače okolo.... :sad1:
ja sam ostao u brseču,tamo budem kod none skoro svaki vikend :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

najvjerojatnije cu vozit ako ide sve po planu,ali ak oslucajno ne vozim tj ne nademo kombi za vozit motore........ onda cu sigurno doc sa skuterom,tak oda se mozemo dogovorit da se nademo negdje pa idemo na cugi i pogledamo taj enduro i cross :icon_thumright:

Sauron:

--- Citat: zL!Ko - 28 Veljača, 2010, 21:33:23 ---aa znaci sad cemo se i vređat  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---
a lol sčime sam ja bio nego sa veš mašinom jbt....  ;D
još malo pa ću poć spat...krepan san ko pas,bil san pijan čera ko mina xD :toothy3:
može beneli nema problema :icon_thumright: :) :)

benelli:

--- Citat: Sauron - 28 Veljača, 2010, 21:38:00 ---a lol sčime sam ja bio nego sa veš mašinom jbt....  ;D
još malo pa ću poć spat...krepan san ko pas,bil san pijan čera ko mina xD :toothy3:
može beneli nema problema :icon_thumright: :) :)

--- Kraj citata ---
dogovorit cemo se jos u cetvrtak petak cu znat tocno,nego reci m iscime ces ti doc sa endurom budučim ili sa prodanim foxom ???

Sauron:

--- Citat: benelli - 28 Veljača, 2010, 21:40:07 ---dogovorit cemo se jos u cetvrtak petak cu znat tocno,nego reci m iscime ces ti doc sa endurom budučim ili sa prodanim foxom ???

--- Kraj citata ---
hahahhaha lol fox je otišo pred 2h,došo iz brseča i zove čovjek,ja govorim ajd za 10min i odee :)
hmm još moram vidjet dali ću sa endurom ili s autom s frendovima jer bi oni to isto htjeli doć pogledat,ovaj šta ima ktm-a sx250 je full nabrijan na to,njegov brat i još frend pa mi je glupo da idem ja sam s motorom oni autom,ovako svi autom ili ja sam ako oni ne budu išli doletim sa motorom :icon_thumright:
btw to je u subotu ? u koliko to cirka počinje ? kad ti voziš ?

zL!Ko:
ja kad sam doso doma mrtav bio. Ubio me meet, jos po putu pojeo neko sranje u pekari sracka me ulovila jedva doma stigo...kolko vam je trebalo od pu do ri?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju