Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (3/117) > >>

SPecial:

--- Citat: Sauron - 09 Veljača, 2010, 19:51:36 ---ja san bil va 12. mesece na maloj učke,zima je gore za pop*,kroz rukavice propuše i moreš se j*bat...smrzneš se ali je gušt :toothy10:
zasad još z apenun ali uskoro ću nabavit i pravo vozilo za po šume

--- Kraj citata ---

Sta mislis o TMu 250 2T?
Nove gume,lezajevi,plastificirana rama,nanovo ofarban,kocnice itd?
Ako si zainteresiran javi se.

Sauron:

--- Citat: SPecial - 10 Veljača, 2010, 04:59:49 ---Sta mislis o TMu 250 2T?
Nove gume,lezajevi,plastificirana rama,nanovo ofarban,kocnice itd?
Ako si zainteresiran javi se.

--- Kraj citata ---
nene zet ću endura tako da moren po ceste i po šume...a i ne bin imel toliko šoldi za tm-a sigurno mada je to beštija od motora ali niš od tega :toothy3:
na meet normalno da dolazim,ionako se gre đir do brseča a tamo sam svaki vikend tj. nona mi je tamo :) :icon_thumright:

Ive_MHR:
ako ne bude prehladno cu dojt gori :icon_biggrin:

benelli:
kadi ste istrijani eko i mene,bilo bi i vrime da neko otrpe takav chat,e imam i ja nesto slika po naših kraji sa cr-kom pa cu vrc pole

benelli:

--- Citat: Sauron - 09 Veljača, 2010, 19:51:36 ---ja san bil va 12. mesece na maloj učke,zima je gore za pop*,kroz rukavice propuše i moreš se j*bat...smrzneš se ali je gušt :toothy10:
zasad još z apenun ali uskoro ću nabavit i pravo vozilo za po šume

--- Kraj citata ---
vidi hi tomos rideri kad se sjetin tih vremena sa atex-om po šumi,vjeruj mi drzi tomosa to je uživancija ic po šumama stime,ja sad kad sam uzeo nešto poštenije ruke bole cili si razbijen i ................

ja svaki dan najmanje 30 km ucinim za pojt u skolu a onda jos butiga i te gluposti

--- Citat: zL!Ko - 09 Veljača, 2010, 20:38:21 ---ja isto svaki dan. Skola, butiga, sve sa runneron.  Prije par dana bili smo a lukovu, led led led i samo led po cesti. Malo padali simo tamo i nes sitno slomljenih plastika al dosad u 2010 god. najbolji djir.

idete na mit u ri?
nas ide ako bog da oko 5

--- Kraj citata ---
iz novigrada nas dolazi 5 a ku ce a nadam se da ce doj i pulezani pa da svi skupa gremo :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju