Općenito > Maxiskuteri
Dilema oko odabira
Oklop:
--- Citat: odin - 19 Srpanj, 2007, 13:22:58 ---netko je vec napisao, kymco je carb, a nexus injection. U stvarnom zivotu, bolji je i zahvalniji carb, iako nesto vise trosi. injection je skuplji za kupnju, skuplji za odrzavanje i podlozniji kvarovima (najvise radi loseg goriva).
--- Kraj citata ---
to sam naucio na svojoj aprilijici...svakih 3-4kkm ciscenje injektora...nazvao sam neki dan firmu i rekli mi da se cujem sa shefom u vezi kakvog popustica?:) (ja pitao moze li se sta pa oni tako rekli)
btw zna li tko iz rijeke i okolice sta o xcitingu koji stoji u burzi vec mjesec dana?
Oklop:
evo odluka je pala...kupuje se xciting 250 (polovni, star godinu dana, oko5kkm, narandzasti...isao pogledati, provozao ga, skoknuli na sevis, sve 5)...ako sve bude po planovima u srijedu ce biti parkiran ispred moje kucice :frajer:
od nexusa odustao kad sam nedavno sjeo na njega (vec sam bio i zaboravio kako se sjedi na njemu) i vidio da su mi koljena smao par cm od volana :)
john_wayne:
i oklope kada ćemo napravit đir?
inače to je i moj favorit...pravi maksi za velike ljude...
odin:
--- Citat: Oklop - 27 Kolovoz, 2007, 16:34:03 ---evo odluka je pala...kupuje se xciting 250 (polovni, star godinu dana, oko5kkm, narandzasti...isao pogledati, provozao ga, skoknuli na sevis, sve 5)...ako sve bude po planovima u srijedu ce biti parkiran ispred moje kucice :frajer:
od nexusa odustao kad sam nedavno sjeo na njega (vec sam bio i zaboravio kako se sjedi na njemu) i vidio da su mi koljena smao par cm od volana :)
--- Kraj citata ---
ajde, cestitam :toothy10:
greenlite:
Ja ti preporučam definitivno nexus, vozim ga već dva mjeseca i čisto sam zadovoljan. To kaj oni pričaju da je ubrizgavanje loše nije istina, pa to je 4T skuter a ne 2T, Zaštita od vjetra za ruke i noge je odlična, a i u zimi imaš otvore kroz koje puše pazi vrući a ne topli zrak tak da ti u zimi nebude hladno za noge.Jedino ako si u mogučnosti uzmi si 500 Nexusa jer što jače to bolje. Max brzinu koju sam s njim postigao je 148km/h na autocesti Zagreb/sesvete. Znam da zvuči ludo ali Bog mi je svjedok da je bilo toliko. Ali to je samo jednom i nikad više. On ide 130km/h bes problema dok se kasnije trebaš sagnuti za postignuti bolju brzinu. Ima i putno računalo koje pruža obilje informacija... sve u svemu gilera je i kvaliteta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju