Općenito > Maxiskuteri

Dilema oko odabira

(1/5) > >>

Oklop:
Uskoro kupujem novi skuter i za sada su u igri: xciting 250 i nexus 250. Pa ako moze mala pomoc, sta je bolje i zbog cega, koji su nedostatci jednog i drugog i koje su prednosti. Sto se tice dijelova i servisa, iz Rijeke sam pa su blizu i Italija i Slovenija tako da to nebi bio problem. Vozim se cijele godine, pa me isto zanima na kojem je od 2 vozac zasticeniji od vjetra (visok sam 196 cm.).
Tnx

Oklop:
bump

Punisher:
Ja ti mogu samo reći iz vizualnog aspekta - meni je ljepši nexus...

Sa tehničke strane ti ne bih znao reći, pričekaj mrvu dok se ostali jave  :icon_thumright:

Oklop:

--- Citat: Punisher - 18 Srpanj, 2007, 09:21:38 ---Ja ti mogu samo reći iz vizualnog aspekta - meni je ljepši nexus...

Sa tehničke strane ti ne bih znao reći, pričekaj mrvu dok se ostali jave  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma lako za vizualni aspekt...meni i jedan i drugi dobro izgledaju...vishe me zanima kako se na kojem sjedi (citao negdje da nexus ima sjedalo lagano nagnuto prema napred pa da se pri malo jacem kocenju lagano klizi sa njega, a isto da nema previshe mjesta za noge tj da xciting ima vishe mjesta...prije koju godinu sam hti uzeti B&W pa kad sam sjeo na njega vidio sam da ne mogu volanom ni lijevo ni desno zbog koljena:))

a cekam i cekam da se ostali jave, ali kao da su svi na godisnjem :)

a jos akd bi netko mogao srediti kakav popust za xcitinga, nesto kao sto je bilo u prvom ili drugom mjesecu, sreci nebi bilo kraja  :icon_biggrin:

Mr J:
gilera je kvalitetnija i nesto skuplja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju