Općenito > Generalno o skuterima
Kako ljubimce štitimo od krađe?
enigma:
bitno da vozi.... :dontknow: :glasses9:
Genesis051:
Imam skuter od "imena" ali sve više uviđam da to nema nikakve veze za pameti... a o novčaniku da ne govorim...mogao sam se voziti sa 125 ccm za manje para, a uz simboličnu lovu (preko tog iznosa) i sa 250 ccm !!!
A ime... ma, koje ime... problema imam i sa ovim, talijanskim "imenom", a za, npr. Kymca, do pred 10-ak god. (i manje) jedva da se čulo, a sad... prvi po prodaji u Austriji, treći u Njem. (ili obratno)
Tako su dolazili i auti... Hyundai, Daewoo, Kia...
enigma:
ovo što si rekao apsolutno potpisujem :headbang:
r.e.!:
da, to i ja tvrdim. ime samo košta, probleme rade i skupi i jeftini. ovisi na što naletiš...
a kada za 50 ccm, kada dodaš još malo novca, možeš kupiti 125ccm, 150ccm ili čak 200ccm ne treba dvojiti. veća kubikaža je veća kubikaža. 50-icu možeš nabrijat ali tada je uvijek pod max. opterećenjem, a ja sa pola gasa držim bez problema 100 km/h.
enigma:
--- Citat: r.e.! - 21 Rujan, 2006, 14:04:14 ---da, to i ja tvrdim. ime samo košta, probleme rade i skupi i jeftini. ovisi na što naletiš...
a kada za 50 ccm, kada dodaš još malo novca, možeš kupiti 125ccm, 150ccm ili čak 200ccm ne treba dvojiti. veća kubikaža je veća kubikaža. 50-icu možeš nabrijat ali tada je uvijek pod max. opterećenjem, a ja sa pola gasa držim bez problema 100 km/h.
--- Kraj citata ---
sve ovisi o potrebama/mogućnostima čovjeka.
npr. budući da osobno nemam a kategoriju a imam auto, ja sam uzeo skut od 50 isključivo za po gradu, na posao/s posla i jednostavno mi ne treba jači skuter...
:redface:
ispričavam se na offtopicu al eto... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju